Molly Sims

Molly Sims (d. 25 Mayıs 1973; Murray, Kentucky) Amerikalı aktris, oyuncu ve sunucu.

Molly Sims
Molly Sims at Met Opera.jpg
Molly Sims (2008)
Doğum 25 Mayıs 1973 (1973-05-25) (48 yaşında)
Murray, Kentucky, ABD
Ajans View Management[1]
Boy 1,77 metre
Evlilik Scott Stuber ​(e. 2011)
Çocuk(lar) 3

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2002 Frank McKlusky, C.I.
2004 Starsky & Hutch Mrs. Feldman
2006 The Benchwarmers Liz
2008 Yes Man Stephanie
2009 The Pink Panther 2 Marguuerite
Fired Up! Diora
2010 Venus & Vegas Angie
2013 Chez Upshaw Claire Bird
2020 The Wrong Missy Melissa
2021 Yes Day
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2000–2002 House of Style Kendisi Sunucu
2002 Andy Richter Controls the Universe Tracy
2003 The Twilight Zone Janet Tyler
2003–2008 Las Vegas Delinda Deline
2005 Miss USA 2005 Kendisi Jüri
2007 Punk'd Kendisi
2007 Crossing Jordan Delinda Deline
2008 Saturday Night Live
2008 The Rachel Zoe Project Kendisi
2010 Project Runway Kendisi Jüri
2011 Project Accessory Kendisi Sunucu
2012 Royal Pains Grace Hay Adams
2012 Wedding Band Vanessa
2013 The Carrie Diaries Vicki Donovan
2014 Men at Work Kelly
2015 Barely Famous Kendisi
2015–2016 The View Kendisi Sunucu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Molly Sims - Actor". Models.com. 25 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2018. 

Dış BağlantılarDüzenle