Mo'Nique

Amerikalı oyuncu ve komedyen

Mo'Nique Imes (11 Aralık 1967) doğumlu Amerikalı oyuncu ve komedyen.

Mo'Nique
Mo'Nique SAG Awards.jpg
Doğum Monique Imes[1]
11 Aralık 1967 (1967-12-11) (52 yaşında)
Woodlawn, Baltimore County, Maryland, ABD
Meslek oyuncu, komedye, televizyon hostesi
Etkin yıllar 1999'dan beri
Evlilik Mark Jackson (1997-2001)
Sidney Hicks (since 2006)
Resmî site http://www.1monique.com

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
1999-2000 Moesha Nicole "DYMEISHA" Parker televizyon, 3 bölüm
1999-2004 The Parkers Nicole "Nikki" Parker televizyon, 111 bölüm
2000 3 Strikes Dahlia
2001 The Hughleys Nicole "Nikki" Parker televizyon, 1 bölüm
Baby Boy Patrice
Two Can Play That Game Diedre
2002 Half Past Dead Twitch's Girl
2003 Good Fences Ruth Crisp Televizyon Filmi
2004 The Bernie Mac Show Lynette televizyon, 1 bölüm
Soul Plane Jamiqua
Hair Show Peaches
Garfield Rat Rolü son anda yapımdan çıkarıldı
2005 Shadowboxer Precious
Domino Lateesha Rodriguez
2006 Farce of the Penguins Vicky Ses
Phat Girlz Jazmin Biltmore
Beerfest Cherry
Nip/Tuck Evetta Washington televizyon, 1 bölüm
2007 The Boondocks Jamiqua (ses) televizyon, 1 bölüm
Ugly Betty L'Amanda televizyon, 1 bölüm
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins Betty
Push Mary
Steppin: Film' Aunt Carla

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Mo'Nique: Biography – Actor, Executive Producer, Voice – Variety Profiles". 16 Ocak 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2009.