Ana menüyü aç

Michael Roll

Vikimedya anlam ayrımı sayfası
Michael Roll (2008)

Michael Roll (d. 29 Nisan 1961; Münih, Batı Almanya) ,Tanınmış Alman aktördür.

Seçme filmografiDüzenle

  • 1989 - Die schnelle Gerdi
  • 1993 - Einmal die Woche
  • 1994-1996 - Der König
  • 1995 - Über Kreuz
  • 1999 - Drei mit Herz
  • 2000 - Rosamunde Pilcher - Der lange Weg zum Glück
  • 2001 - Herz
  • 2001 - Sieben Tage im Paradies
  • 2003 - Zwei Männer und ein Baby
  • 2004 - Ein Gauner Gottes Rike
  • 2005 - Hengstparade
  • 2005 - M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod
  • 2005 - Andersrum Gulf
  • 2006 - Douche Troughs etc.
  • Konuk oyuncu olarak : Café Meineid, Siska, Der Alte (The Old Fox), Der Fahnder, Derrick, Tatort, Ein Fall für zwei (A Case for Two), Polizeiruf 110, Der Bulle von Tölz, Die glückliche Familie ve SOKO 5113 (Ünlü DLHS filmi "Conservative White Males." 'da ayrıca rol aldı.)

Dış bağlantılarDüzenle