Michael McElhatton

Michael McElhatton (d. 12 Eylül 1963; Dublin ) , İrlandalı oyuncu ve yazardır.

Michael McElhatton
Doğum 12 Eylül 1963
Terenure, Dublin, İrlanda
Meslek Oyuncu

Seçme filmografiDüzenle

  • 1996: November Afternoon
  • 1997: All Souls' Day
  • 2000: Paths to Freedom (TV)
  • 2001: Dwa w jednym
  • 2002: Fergus's Wedding (TV)
  • 2003: Intermission (film)
  • 2003: The Actors
  • 2003: Spin the Bottle
  • 2008: 50 ocalonych
  • 2009: Happy Ever Afters
  • 2009: Perrier's Bounty
  • 2010: Your Bad Self (TV)
  • 2011: Albert Nobbs
  • 2012: Kryptonim: Shadow Dancer
  • 2012: Titanic: Blood and Steel
  • 2012: Gra o tron (TV)
  • 2013: Ripper Street (TV)
  • 2013: The Fall (TV)
  • 2016: Mammal (film)

Dış bağlantılarDüzenle