Meg Foster

Meg Foster (d. 10 Mayıs 1948), Amerikalı oyuncudur.[1][2] Rol aldığı yapımlar arasında sinema filmleri; Masters of the Universe (1987), They Live (1988), Leviathan (1989), ve 31 (2016) ile televizyon dizileri; Circle of Fear (1972) ve Sunshine (1975) vb. sayılabilir.[3][4][kaynak güvenilir mi?] [5][6]

Meg Foster
Meg Foster 2013.jpg
Foster 2013'te Phoenix Film Festival'inde
Doğum Margaret Foster
10 Mayıs 1948 (1948-05-10) (73 yaşında)
Reading, Pennsylvania, ABD.
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1969–günümüz
Evlilik Stephen McHattie (boşanma)
Çocuk(lar) 1

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 1972: Thumb Tripping
  • 1978: A Different Story
  • 1980: Carny
  • 1981: Ticket to Heaven
  • 1983: Reckless
  • 1985: The Emerald Forest
  • 1987: Masters of the Universe
  • 1988: They Live
  • 1989: Leviathan
  • 1989: Relentless
  • 1989: Stepfather II
  • 1990: Back Stab
  • 1990: Jezebel's Kiss
  • 1991: Future Kick
  • 1993: Hidden Fears
  • 1994: Immortal Combat
  • 1994: Oblivion
  • 1994: Shrunken Heads
  • 1996: Oblivion 2: Backlash
  • 1997: The Killers Within
  • 1998: Spoiler
  • 2004: Coming Up Easy
  • 2012: The Lords of Salem
  • 2016: 31
  • 2016: Three Days in August
  • 2017: Jeepers Creepers III
  • 2018: Any Bullet Will Do
  • Haunted: 333
  • There's No Such Thing as Vampires
  • Investigation 13
  • S2K

Televizyon dizileriDüzenle

  • 1972: Circle of Fear
  • 1975: Sunshine

Televizyon filmleriDüzenle

  • 1973: Sunshine
  • 1974: Things in Their Season
  • 1975: Promise Him Anything
  • 1977: Sunshine Christmas
  • 1980: The Legend of Sleepy Hollow
  • 1983: Desperate Intruder
  • 1984: Best Kept Secrets
  • 1987: Desperate
  • 1988: Betrayal of Silence
  • 1992: To Catch a Killer

Video'larDüzenle

  • 1986: The Wind
  • 1992: Dead On: Relentless II
  • 1992: Shadowchaser
  • 1995: Undercover Heat
  • 1996: Dusk to Dawn Drive-In Trash-o-Rama Show Vol. 3
  • 2012: They Live: Woman of Mystery with Meg Foster

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Meg Foster". The New York Times. 4 Kasım 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Nisan 2019. 
  2. ^ "Gray Foster Obituary (older sibling)". Peninsula Daily News. 2 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2013. 
  3. ^ "Paid Notice: Deaths Foster, Nancy Adamson". The New York Times. 15 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2013. 
  4. ^ "The Fosters of Ridgewood Drive". Rowaytonkids. 26 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2013. 
  5. ^ "Meg Foster interview". The Los Angeles Times. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2013. 
  6. ^ "'Brown's Body' Continues". The Ithica Journal. New York, Ithaca. 20 Temmuz 1968. s. 25. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2018Newspapers.com vasıtasıyla.   

Dış bağlantılarDüzenle