Maywood

Maywood, Hollandalı pop müzik ikilisi. 1990 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Hollanda'yı "Ik wil alles met je delen" adlı şarkıyla temsil etmiş, yarışmada 15. olmuştur. Grup 1995 yılında dağılmıştır,[1] Ekim 2013'te tekrar bir araya gelmiş ve konser turuna çıkmıştır.[2]

Maywood, 1981

DiskografiDüzenle

AlbümlerDüzenle

1980 - Maywood
1981 - Different Worlds
1982 - Colour My Rainbow
1982 - Cantado En Español
1983 - Het beste van Maywood
1987 - Beside You
1990 - Achter De Horizon
1991 - 6 Of The Thirties
1991 - Walking Back To Happiness
1992 - De Hits Van Maywood
1994 - More Maywood
1996 - Good For Gold
2006 - Box Set 4 CD Collection (only Netherlands)

TeklilerDüzenle

1978 - "Since I Met You"
1979 - "You Treated Me Wrong"
1980 - "Mother How are You Today"
1980 - "Give Me Back My Love"
1980 - "Late At Night"
1980 - "Mutter" (only in Germany)
1980 - "Lichtermeer" (only in Germany)
1981 - "Pasadena"
1981 - "Distant Love"
1981 - "Rio"
1981 - "Mano"
1982 - "Get Away"
1982 - "Star"
1982 - "Colour My Rainbow" (only in Germany)
1982 - "I Believe in Love"
1990 - "No More Winds to Guide Me" (only in Germany)
1983 - "Ask for Tina"
1983 - "Show Me the Way To Paradise"
1984 - "Late At Night"
1984 - "Standing In The Twilight"
1985 - "It Takes A Lifetime"
1985 - "Lonely Nights"
1986 - "When I Look Into Your Eyes"
1987 - "Help The Children Of Brazil"
1987 - "If You Need A Friend"
1987 - "Break Away"
1989 - "Kom In Mijn Armen"
1989 - "Hey Hey Hey"
1990 - "Ik Wil Alles Met Je Delen"
1991 - "Ik Blijf Naar Jou Verlangen"
1992 - "Stupid Cupid"
1993 - "You And I"
1993 - "Give Me Something"
1993 - "Blue Sunday Morning"

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Maywood - Answers.com". 18 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Kasım 2016. 
  2. ^ Verzoening Maywood voor concerten Gerard Joling 4 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., nu.nl, 6 August 2013

Dış bağlantılarDüzenle

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
"Blijf zoals je bent"
Justine Pelmelay
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Hollanda
1990
Sonra gelen:
"Wijs me de weg"
Humphrey Campbell