Ana menüyü aç

Martin Donovan, (d. 19 Ağustos 1957 ), Amerikalı ünlü oyuncudur.

Martin Donovan
Martin Donovan.jpg
Doğum Martin Smith
19 Ağustos 1957
Reseda, Kaliforniya ABD
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1982 – günümüz
Evlilik Vivian Lanko (1984-devam)

1990'da Trust filmiyle girdiği oyunculukta sırasıyla; Surviving Desire (1991), Begär, besvär och enkla män (1992), Flirt (1993), Amatör (1994) ve The Book of Life (1998) başarılı oyunculuk denemeleridir.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1990 - Trust
  • 1991 - Surviving Desire
  • 1992 - Begär, besvär och enkla män
  • 1992 - Flirt
  • 1994 - Amatör
  • 1998 - The Book of Life
  • 1998 - The Opposite of Sex
  • 1998 - When Trumpets Fade
  • 1998 - När livet vänder
  • 2002 - Insomnia
  • 2005-2006 - Weeds (TV-dizisi)
  • 2006 - Hotet inifrån
  • 2007 - Wind Chill
  • 2007 - The Alphabet Killer
  • 2009 - The Haunting in Connecticut
  • 2010 - Unthinkable
  • 2012 - Silent Hill Revelation 3D
  • 2014 - Inherent Vice

Dış bağlantılarDüzenle