Marta Etura

Marta Etura Palenzuela (d. 28 Ekim 1978, San Sebastián), İspanyol oyuncu.

Marta Etura
Marta Etura 2013.jpg
Doğum 28 Ekim 1978 (1978-10-28) (42 yaşında)
Meslek oyuncu
Etkin yıllar 2001- günümüz
Tanınma nedeni Birçok filmde, dizide ve tiyatroda yer alması. Hücre 211 filminden aldığı ödül.
Çocuk(lar) Chloe

FilmografiDüzenle

FilmDüzenle

  • 2001: Sin vergüenza
  • 2002: El Caballero Don Quijote
  • 2002: Trece campanadas
  • 2002: La Vida de nadie
  • 2003: Mariposas de fuego
  • 2003: La Vida que te espera
  • 2004: ¡Hay motivo!, segment Por tu propio bien
  • 2004: Frío sol de invierno
  • 2004: Entre vivir y soñar
  • 2005: Para que no me olvides
  • 2006: Remake
  • 2006: Azuloscurocasinegro
  • 2007: Desierto Sur
  • 2007: Las Trece Rosas
  • 2007: Casual Day
  • 2008: Siete minutos
  • 2009: Hücre 211
  • 2010: Sleep Tight
  • 2011: Eva
  • 2012: The Impossible

TelevizyonDüzenle

  • 2013: Águila Roja
  • 2006: Vientos de agua
  • 2003: La vida de Rita
  • 2000: Raquel busca su sitio

TiyatroDüzenle

  • 2012: Antigone
  • 2008: Hamlet
  • 2007: Despertares y celebraciones

Dış bağlantılarDüzenle