Marshmello

elektronik müzik yapımcısı

Christopher Comstock (d. 19 Mayıs 1992) ya da bilinen adıyla Marshmello, Amerikalı bir elektronik müzik yapımcısı ve DJ. İlk olarak, Amerikan DJ ikilisi Jack Ü ve Rus-Alman DJ Zedd'in şarkı remikslerini yayınlayarak uluslararası tanınırlık kazandı. Kariyerine ilk orijinal şarkısı ''Wavez''i 2015'in ilk aylarında Soundcloud'a yükleyerek başladı.

Marshmello
Genel bilgiler
Doğum adı Christopher Comstock
Diğer adları Dotcom
Doğum 19 Mayıs 1992 (1992-05-19) (30 yaşında)
Philadelphia, Pensilvanya, ABD
Tarzlar Elektronik, Trap müzik
Meslekler DJ
Etkin yıllar 2015-günümüz

KariyeriDüzenle

Kişisel hayatıDüzenle

DiskografiDüzenle

AlbümleriDüzenle

  • Joytime (2016)
  • Joytime II (2018)
  • Joytime III (2019)
  • Shockwave (2021)

EP'leriDüzenle

  • Alone (The Remixes) (2016)

TeklileriDüzenle

  • Want U 2 (Marshmello & Slushii Remix) (2016)
  • Colour (2016)
  • Alone (2016)
  • Magic (Jauz ile) (2016)
  • Alone (Getter Remix) (2016)
  • Alone (Street Remake) (2016)
  • Alone (MRVLZ Remix) (2016)