Mark Waschke

Alman aktör

Mark Waschke (d. 10 Mart 1972), Alman oyuncu.[1][2]

Mark Waschke
Mark Waschke, 2013
Doğum10 Mart 1972 (52 yaşında)
Bochum
MeslekOyuncu
Etkin yıllar1999-günümüz

Filmografi (seçme)

değiştir
  • &ME (2013)
  • Barbara (2012)
  • Playoff (2011)
  • Fenster zum Sommer (2011)
  • Habermann (2010)
  • Unter dir die Stadt (2010)
  • 'Der Mann, der über Autos sprang (2010)
  • Buddenbrooks (2008)
  • Unsere Mütter, unsere Väter (2013)

Kaynakça

değiştir
  1. ^ Mark Waschkes Karriere begann in Neuweiler 24 Eylül 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., Saarbrücker Zeitung, 9 March 2010
  2. ^ Mark Waschke in der Hörbar Rust 27 Eylül 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., radioeins, 22 March 2015

Dış bağlantılar

değiştir