Ana menüyü aç

Mark Famiglietti

Mark Famiglietti (d. 26 Eylül 1979; Providence, Rhode Island), Amerikalı tanınmış aktördür.

Yaşamaı ve kariyeriDüzenle

Famiglietti, 26 Eylül 1979'da Providence'da doğdu ve Clinton, Connecticut'ta yetişti. Lisede sınıf başkanı ve beyzbol takımının kaptanıydı. Daha sonra New York Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim gördü. 1998'de oyunculuk kariyerine başlayarak televizyon dizisi "Hang Time" ile 2000 yılına kadar ekranlara geldi.

Oyuncu Famiglietti günümüze kadar olan kariyerinde 60'ın üzerinde yapımda irili ufaklı rollerle kariyerini sürdürmüştür.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1998–2000: Hang Time
  • 1999: Zoe, Duncan, Jack and Jane
  • 1999: Sagamore
  • 2000: Brawley High
  • 2002: Full Ride
  • 2003: Fastlane
  • 2003: Terminator 3
  • 2005–2007: Eyes
  • 2006: Cold Case
  • 2007: Premonition
  • 2009–2010: FlashForward
  • 2010: Gun
  • 2011: Bones
  • 2012: Live at the Foxes Den
  • 2012: Stealing Roses
  • 2012: Dark Power
  • 2015: Grimm
  • 2015: Secret in Their Eyes

Dış bağlantılarDüzenle