Maria de Medeiros

Maria de Medeiros Esteves Victorino d' Almeida (d. 19 Ağustos 1965), Portekizli şarkıcı ve aktris.[1]

Maria de Medeiros 2007'de Cannes Film Festivali'nde

FilmografiDüzenle

OyuncuDüzenle

  • Silvestre, 1982.
  • Paris vu par... vingt ans après, 1984.
  • A divina comédia, 1991.
  • Huevos de Oro, 1993.
  • Pulp Fiction, 1994.
  • Três Irmãos, 1994.
  • El detective y la muerte, 1994.
  • Adão e Eva, 1995.
  • Airbag, 1997.
  • El sudor de los ruiseñores, 1998.
  • Deuxième vie, 2000.
  • Porto da minha infância, 2001.
  • Stranded: Náufragos, 2002.
  • Mi vida sin mí, 2003.
  • Il resto di niente, 2004.[2]
  • The Saddest Music in the World, 2004.
  • Dans les cordes, 2007.
  • Riparo, 2007.
  • Mes stars et moi, 2008.
  • O Contador de Histórias, 2009.

YönetmenDüzenle

  • Capitães de Abril, 2000.
  • Je t’aime moi non plus, 2004.

DiskografiDüzenle

  • A little more blue, 2006.
  • Penínsulas & continentes, 2010.[3]
  • Pássaros Eternos, 2013

KaynakçaDüzenle

  1. ^ ...Medeiros designated UNESCO Artist for Peace 25 Kasım 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (İngilizce).
  2. ^ IMDb 29 Temmuz 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (İngilizce).
  3. ^ Encontro dixital 29 Kasım 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. no xornal El Mundo o 24/02/2010 (İspanyolca).

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Maria de Medeiros