Małgorzata Braunek

Małgorzata Braunek (d. 30 Ocak 1947 ; ö. 23 Haziran 2014), Polonyalı oyuncu.[1]

Braunek Ekim ; (2012).

FilmografiDüzenle

  • Przechodnie (1966)
  • Wycieczka w nieznane (1967)
  • Matthew's Days, Anna (1967)
  • The Leap, Teresa (1967)
  • Matthew's Days (1968)
  • The Game (1968)
  • Shifting Sands (1968)
  • Wniebowstąpienie, Raisa (1969)
  • Hunting Flies, Irena (1969)
  • W każdą pogodę (1969)
  • Oxygen (1970)
  • Landscape After the Battle (1970)
  • Lokis: Rękopis profesora Wittembacha (aka The Bear), Julia Dowgiełło (1970)
  • The Third Part of the Night Helena (1971)
  • The Devil (1972)
  • The Deluge (original title: Potop), Billewiczówna Oleńka (1974)
  • The Shadow Line (1976)
  • Wielki układ, Marta Nowicka (1976)
  • Jörg Ratgeb – Painter (1978)
  • Lalka, as Izabella Łęcka (1977)
  • Tercet egzotyczny a może erotyczny? (1978)
  • Wejście w nurt (1978)
  • Dr Seneki (1980)
  • The Big Night Bathe, Żana (1980)
  • ...według Christiana Skrzyposzka, Kendisi (1996)
  • Darmozjad polski, bir turist (1997)
  • Ktoś pamięta moje imię, seslendirme (1998)
  • Glina, Tatiana Zubrzycka (2003–2004)
  • Tulips, Marianna (2004)
  • Bulionerzy, Marta Berger (2004–2006)
  • Pełną parą, Bogusia Lamarti (2005)
  • Pensjonat pod Różą, Wiesława Pasternak (2 bölüm, 2005)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Nie żyje Małgorzata Braunek" (Lehçe). Wirtualna Polska. 23 Haziran 2013. 14 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle