Müge Ulusoy

Müge Ulusoy (d. 6 Mart 1972, İzmir) Türk oyuncu.

Müge Ulusoy
Doğum 6 Mart 1972 (1972-03-06) (49 yaşında)
İzmir, Türkiye
Eğitim Anadolu Üniversitesi

Müge Ulusoy, 6 Mart 1972 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Kız kardeşi Mine Alp ile birlikte Goldmine kast ve yapım şirketini kurdu.

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2006 Dün Gece Bir Rüya Gördüm Sekreter
Kader Uğur'un annesi Ayrıca kast sorumlusu
2016 Yağmurlarda Yıkansam Fazilet
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
1996 Gurbetçiler
1998 Şeytanın Gözyaşları Nihal
2000 Kurt Kapanı Nazlı
2000 Sarı Evin Esrarı Ceyda
2001 Tek Celse Nilgün
2001 Aşkına Eşkıya Çağla
2003–2004 Kurtlar Vadisi Meral 53 bölüm (1–53)
2004 Adı Aşk Olsun Yok Kast sorumlusu
2005 Masum Değiliz Fahriye
2006 Kız Babası Yok Kast sorumlusu
2006 Ezo Gelin Yok Kast sorumlusu ve senarist
2007 Yersiz Yurtsuz Günay
2007 Hayat Apartmanı Yok Kast sorumlusu
2008 Pars: Narkoterör Minel Karacabey
2008 Gazi Yok Kast sorumlusu
2010 İhanet Banu

ÖdüllleriDüzenle

Sonuç Yıl Ödül Kategori Yapım Kaynak
Kazandı 2007 18. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Kader [1]

KaynakçaDüzenle

Dış BağlantılarDüzenle