Lolita Chammah

Fransız oyuncu

Lolita Chammah (d. 1 Ekim 1983), Fransız oyuncu. 1988'de başladığı oyunculuk kariyerinde 40'ın üzerinde yapımda rol aldı. Ailesinin tek kız çocuğu olan Lolita Chammah'ın babası ünlü film yapımcı ve yönetmeni Ronald Chammah annesi ise Fransız oyuncu Isabelle Huppert'tir.

Lolita Chammah
Lolita Chammah 2015.jpg
Lolita Chammah 2015'te
Doğum 1 Ekim 1983 (1983-10-01) (38 yaşında)
Paris, Fransa
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1988-günümüz
Çocuk(lar) 1[1]
Akraba Isabelle Huppert (annesi)
Ronald Chammah (babası)

Seçme filmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Notlar
1988 Story of Women Mouche #2
1991 Malina Kind
2000 Modern Life Marguerite
2010 Copacabana Esméralda Aday gösterildi—Lumières Award for Most Promising Actress
2012 Farewell, My Queen Louison
2013 Passer l'hiver Martine
2014 Gaby Baby Doll Gaby
2014 Les Gazelles Marie 2
2015 Anton Tchékhov 1890 Macha Tchekhov
2015 The Art Dealer Sophie
2017 Barrage Catherine

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Lolita Chammah maman : 'Je ne m'imaginais que mère d'une fille'". Purepeople (Fransızca). 25 Nisan 2016. 17 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2017. 

Dış bağlantılarDüzenle