Llŷr Ifans

Galli oyuncu

Llyr Ifans (d. 1968; Ruthin, Denbighshire, Galler), Galli oyuncu.

Llŷr Ifans
Llyr Ifans, Terry Waite ar Asid.jpg
Doğum 1968 (54-55 yaşında)
Ruthin, Denbighshire, Galler
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1994–günümüz
Evlilik Lisa Gwilym
Çocuk(lar) 1
Akraba(lar) Rhys Ifans (kardeş)

KariyeriDüzenle

1968 doğumlu oyuncu Llyr Ifans, kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Rhys Ifans ile birlikte rol aldığı 1997 yapımı ve döneminin kült filmlerinden İkiz Kasaba ile tanınmaktadır.

FilmografiDüzenle

  • Ymadawiad Arthur (Arthur's Departure) (1994)
  • İkiz Kasaba (1997) (Llŷr Evans olarak)
  • Very Annie Mary (2001) (Llŷr Evans olarak)
  • Yr Heliwr (A Mind to Kill):
    • Bloodline episode (1995) (Llŷr Evans olarak)
    • Engineer episode (2002) (Llŷr Evans olarak)
  • Y Syrcas (The Circus) (2013)

Dış bağlantılarDüzenle