Lily Rabe

Amerikalı oyuncu

Lily Rabe (d. 29 Haziran 1982; New York), Amerikalı oyuncudur. Northwestern Üniversitesi mezunudur.

Lily Rabe
Lily Rabe PaleyFest 2013.jpg
Doğum Lily Rabe
29 Haziran 1982 (1982-06-29) (40 yaşında)
New York
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2001-günümüz

2001 yapımı Tess rolünü canlandırdığı romantik komedi filmi Never Again ile tanındı. Televizyon dizileri Law & Order: Criminal Intent ve Nip/Tuck ile çıkışını sürdürdü.

Özellikle televizyon dizisi American Horror Story ve sinema filmi Pawn Sacrifice ile göz dolduran oyuncu Lily Rabe Amerikalı senarist ve yazar David Rabe ile 1979 ve 1980 yıllarında iki defa Akademi Ödülü kazanan oyuncu Jill Clayburgh'ün kızıdır.

FilmografiDüzenle

  • We're Just Married (?)
  • The Tender Bar (2021)
  • Tell Me Your Secrets (TV Dizisi, 2021-)
  • The Undoing (Mini TV Dizisi, 2020-2020)
  • Fractured (2019)
  • SGT. Will Gardner (2019)
  • A Midsummer Night's Dream (2017)
  • Golden Exits (2017)
  • Miss Stevens (2016)
  • The Veil (2016)
  • Exit Strategy (2015, televizyon filmi)
  • Pawn Sacrifice (2014)
  • Redemption Trail (2013)
  • Aftermath (2013)
  • Letters from the Big Man (2011)
  • All Good Things (2010)
  • Weakness (2010)
  • Last of the Ninth (2009)
  • The Toe Tactic (2008)
  • What Just Happened? (2008)
  • No Reservations (2007)
  • A Crime (2006)
  • Mona Lisa Smile (2003)
  • Never Again (2001)

TelevizyonDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle