Ana menüyü aç

Leo Howard (d. 13 Temmuz 1997), Amerikalı aktör, model ve dövüş sanatçısıdır.

Leo Howard
Doğum 13 Temmuz 1997 (1997-07-13) (22 yaşında)
Newport Beach, California, ABD
Meslek Oyuncu, model, savaş sanatçısı
Etkin yıllar 2005-günümüz
Resmî site Leo-Howard.com

Dört yaşında dövüş sanatları eğitimine ve yedi yaşındayken oyunculuk kariyerine başladı. Howard film ve televizyon rollerinde karate ve wushu becerilerini gösterdiği rollerde ön plana çıkmıştır. Oynadığı filmler arasında 2009 aksiyon filmi "Genç Snake Eyes", "GI Joe:The Rise of Cobra" 2011 fantastik filmi Barbar Conan'da "Genç Conan" ve Disney XD komedi dizisi, "Kickin 'It"'te Jack rolü sayılabilir. Howard, 2015'te Kickin'it in 4. sezonunun  "Fight at the Museum" bölümüne yönetmenlik yaparak, Guiness Rekorlar Kitabı'na en genç yönetmen olarak girmiştir. Bu yönetmenlik deneyimini 16 yaşında yapmıştır.

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Film Rol Notlar
2009 Aussie and Ted's Great Adventure Eric Brooks
2009 G.I. Joe: The Rise of Cobra Genç Snake Eyes
2009 Shorts Laser Short
2009 Children of the Corn Seslendirme
2010 Logan Logan Hoffman
2011 Conan the Barbarian Genç Conan
Televizyon
Yıl Dizi Rol Notlar
2005 Monk Little Karate Kid 4. sezon - 2. bölüm "Mr. Monk Goes Home Again"
2009–2010 Leo Little's Big Show Leo Little Başrol oyuncusu
2009–2010 Zeke & Luther Hart Hamlin 1. sezon - 16. bölüm "Crash Dummies";

2. sezon- 13. bölüm "Treasure"

2011 PrankStars Kendisi Bölüm: "Stick it to Me"
2011–2015 Kickin' It Jack Brewer Başrol oyuncusu
2013 Shake it up Logan Hunter Misafir star
2015 Lab Rats: Bionic Island Troy West Misafir ; Bölüm: ''Bionic Action Hero''

ÖdüllerDüzenle

Ödüller
Yıl Ödül Kategori Rol Film Sonuç Kaynak
2010 Young Artist Ödülleri Uzun Metrajlı Filmde En İyi Performans
Genç Oyuncu Kadrosu
(Jimmy Bennett, Jake Short, Devon Gearhart, Jolie Vanier ve Trevor Gagnon ile paylaşımlı)
Laser Short Shorts Kazandı [1]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "31st Annual Young Artist Awards". YoungArtistAwards.org. 23 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2010. 

Dış bağlantılarDüzenle