Leo Fitzpatrick

Leonardo Aurellio Randy "Leo" Fitzpatrick (d. 10 Ağustos 1978), Amerikalı oyuncudur.[1]

Leo Fitzpatrick
Doğum Leonardo Aurellio Randy Fitzpatrick
10 Ağustos 1978
West Orange, New Jersey, ABD.
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1995-günümüz

Filmografi (seçme)Düzenle

  • The Kill Point (2007, televizyon dizisi) rolü : Mr. Mouse
  • How to Rob a Bank (2007) rolü : Gunman.
  • My Name Is Earl (2005-2007, televizyon dizisi) rolü : Sonny (4 bölüm).
  • Carnivàle (2005, televizyon dizisi) rolü : Ern (2 bölüm).
  • The Girl from Monday (2005) rolü : William
  • Law & Order: Criminal Intent (2004, televizyon dizisi) rolü : Rickie "Chops" Cozza (bir bölüm).
  • The Wire (2002-2004, televizyon dizisi) rolü : Johnny Weeks.
  • Serendipity (2001) rolü : Leasing Office Temp.
  • Bubble Boy (2001) rolü : Todd.
  • Storytelling (2001) rolü : Marcus.
  • Bully (2001) rolü : Derek Kaufman, the hitman.
  • Another Day in Paradise (1997) rolü : Guard.
  • Kids (1995) rolü : Telly.

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Leo Fitzpatrick (I) - Biography". 20 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2018. 

Dış bağlantılarDüzenle