Laurie Heather Holden (d. 1969, ABD) Amerikalı oyuncu

Laurie Holden
Laurie Holden 2013.jpg
Laurie Holden (2013)
Doğum Heather Laurie Holden
17 Aralık 1969 (1969-12-17) (50 yaşında)
Los Angeles, Kaliforniya, ABD

Holden 1969 yılında Los Angeles'ta aktör Larry Holden aktris Adrienne Ellis'ın kızları olarak doğmuştu.

Filminde görülen Holden'nin oyunculuk kariyeri bir film olan The Martian's Chronicles (1980) (ile Rock Hudson) ile başladı. The X-Files (1993-2002) dizi ile büyük başarı sağlayarak dünyaca ünlü tanınmış bir oyuncu haline geldi, ile Filmler The Majestic (2001) (ile Jim Carrey), Silent Hill (2006), The Mist (2007).

FilmografiDüzenle

FilmlerDüzenle

  • Dragged Across Concrete (2018)
  • Arctic Justice: Thunder Squad (2018)
  • Pyewacket (2017)
  • The Time of Their Lives (2017)
  • The Abolitionists (2016)
  • Dumb and Dumber To (2014)
  • Honeytrap (2014)
  • The Mist (2007)
  • Silent Hill (2006)
  • Fantastik Dörtlü (2005)
  • Bailey's Billion$ (2005)
  • Meet Market (2004)
  • The Majestic (2001)
  • The Man Who Used To Be Me (2000)
  • Alibi (1997)
  • Echo (1997)
  • The Pathfinder (1996)
  • Past Perfect (1996)
  • Expect, No Mercy (1995)
  • TekWar III (1994)
  • Young Catherine (1991)
  • Physical Evidence (1989)
  • Separate Vacations (1986)
  • The Martian's Chronicles (1980)

TV dizileriDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle