Ana menüyü aç

Laurent Wolf (d. 1971, Toulouse), Fransız tribal-house DJ'i ve prodüktör. "Saxo" ve "Calinda" isimli çalışmalarıyla birçok ülkede bir numaraya ulaşmıştır. Son olarak 2010 yılında Harmony adında bir albüm yayımlamıştır.

Laurent Wolf
Doğum 1977
Toulouse, Fransa
Tarzlar Tribal-house
Meslekler DJ, Prodüktör
Müzik şirketi Sony BMG
Resmî site www.laurentwolf.com

Single'ı "No Stress", Fransa SNEP single listesinde zirveye yerleşmiştir.[1]

İçindekiler

DiskografiDüzenle

AlbümleriDüzenle

  • 2003: Prive
  • 2003: Sunshine Paradise
  • 2004: Positiv Energy
  • 2005: Afrodynamic
  • 2006: Hollyworld
  • 2008: Wash My World
  • 2010: Harmony

SinglelarıDüzenle

  • 2001: "Octopussy"
  • 2002: "Afro-Dynamic Part 1"
  • 2002: "Afro-Dynamic Part 2"
  • 2002: "Afro-Dynamic Part 3"
  • 2002: "Energy" (Michael Kaiser ile)
  • 2002: "Hear a Friend"
  • 2002: "Oriental Dream"
  • 2002: "Planar / Hear a Friend"
  • 2002: "Pump It Up"
  • 2002: "Right All" (Michael Kaiser ile)
  • 2002: "Tiger"
  • 2002: "Together"
  • 2003: "Afro-Dynamic Part 4"
  • 2003: "Saxo"
  • 2003: "Saxo" (The Vokal Remix)
  • 2003: "Sunshine Paradise"
  • 2003: "Sunshine Paradise EP"
  • 2003: "Together" (Remix)
  • 2003: "Work"
  • 2003: "About That"
  • 2003: "Rock Machine"
  • 2006: "Another Brick"
  • 2008: "No Stress"
  • 2008: "Wash My World"
  • 2008: "Seventies"
  • 2009: "Explosion"
  • 2009: "Walk the line" vs. Johnny Cash
  • 2010: "Survive"
  • 2010: "2012 : Not the end of the world"
  • 2010: "Suzie" or "Suzy" with Mod Martin

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Lescharts.com 12 Nisan 2008 tarihinde erişildi.