Lalaine Ann Vergara-Paras (d. 3 Haziran 1987; Burbank, Kaliforniya), Amerikalı aktris ve şarkıcı. Aynı zamanda Lalaine olarak da bilinir.

İlk yıllarıDüzenle

Filipino'da Meksika ve İspanya kökenli bir anne ve babanın kızı olarak dünyaya geldi. Los Angeles'ta büyüdü ve halen orada yaşamaktadır. Dört kardeşin en küçüğüdür. Diğer kardeşlerinin isimleri Marian ,Francisco ve Cristina'dır. İsmi Fransızca'da ipek anlamına gelse de bunu pek söylememeyi tercih etmektedir.

Kişisel yaşamıDüzenle

Birçok hayır işinde yer almıştır. AIDS'le mücadele için NSYNC konserlerinde yer almıştır. Ricky Ulman ile beraberdir.

DiskografiDüzenle

Stüdyo albümleriDüzenle

Single'larDüzenle

Toplama albümleriDüzenle

FilmografiDüzenle

Year Film/Televizyon
2007 What's Stevie Thinking
Royal Kill
Her Best Move
2005 SOP Gigsters
ASAP Fanatic
2004 The Buzz
2003 You Wish!
Buffy the Vampire Slayer
2001-2004 Lizzie McGuire
1999 Annie
Border Line

KaynakçaDüzenle