Ana menüyü aç

Krysten Alyce Ritter (d. 16 Aralık 1981; Bloomsburg, Pennsylvania, ABD.), Amerikalı eski kadın model ve aktris. 2012'de "Teen Choice Ödülü" 'nü Chloe rolünü canlandırdığı komedi dizisi Don't Trust the B---- in Apartment 23 ile elde etti. Ritter oyunculuğa 2001 yılında sinema filmi Someone Like You... ile başladı. Daha sonrasında rol aldığı yapımlar; 27 Dresses ve Confessions of a Shopaholic ile tanınmıştır.

Krysten Ritter
Peabody's 'Marvel's Jessica Jones' Night (27139382503) (edited).jpg
Krysten Ritter (2016)'da
Doğum Krysten Alyce Ritter
16 Ocak 1981 (1981-01-16) (38 yaşında)
Bloomsburg, Pennsylvania, ABD.
Milliyet Amerika Birleşik Devletleri Amerikalı
Meslek Oyuncu ve model
Etkin yıllar 2001 - günümüz

FilmografiDüzenle

*Sinema ve televizyon filmleri

  • Big Eyes (2014)
  • Search Party (2014)
  • Asthma (2014)
  • Veronica Mars (2014)
  • Listen Up Philip (2014)
  • Refuge (2012)
  • Vamps (2012)
  • BuzzKill (2012)
  • Margaret (2011)
  • L!fe Happens (2011)
  • Killing Bono (2011)
  • How to Make Love to a Woman (2010)
  • She's Out of My League (2010)
  • Confessions of a Shopaholic (2009)
  • What Happens in Vegas (2008)
  • 27 Dresses (2008)
  • Frost (2008)
  • Heavy Petting (2007)
  • Slingshot (2005)
  • Mona Lisa Smile (2003)
  • The Look (2003)
  • Garmento (2002, diğer adı: Threads)
  • Someone Like You... (2001)

Televizyon dizileriDüzenle

*Yer aldığı televizyon dizileri

  • The Defenders - Jessica Jones (2017)
  • Jessica Jones - Jessica Jones (2015-)
  • Don't Trust the B---- in Apartment 23 - Chloe (2012-2013)
  • Gravity - Lily (2010)
  • Breaking Bad -Jane Margolis (2009)
  • Woke Up Dead -Cassie (2009)
  • 'Til Death (2006-2007)
  • Gilmore Girls -Lucy (2006-2007)
  • Veronica Mars -Gia Goodman (2005-2006)
  • The Bedford Diaries -Erin Kavenaugh (2006)
  • Tanner on Tanner - (2004)

Dış bağlantılarDüzenle