Krista Allen

Krista Allen (d. 5 Nisan 1971; Ventura, Kaliforniya), Amerikalı oyuncu ve manken.[1][1][2][2]

Krista Allen
Krista Allen 2.jpg
Allen, Ekim 2006'da
Doğum 5 Nisan 1971 (1971-04-05) (50 yaşında)
Ventura, Kaliforniya, ABD.
Diğer ad(lar)ı Krista Allen-Moritt
Meslek
  • Oyuncu
  • model
Etkin yıllar 1994–günümüz
Evlilik
Justin Moritt
(e. 1996; b. 1999)
1 oğlu vardır.
Mams Taylor
(e. 2010; b. 2012)
Çocuk(lar) 1
Resmî site Official website

[3][4][5][6][7][8][9]

FilmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Notlar
1996 Raven Cali Goodwin Video
1997 Liar Liar Woman in Elevator
Haunted Sea, TheThe Haunted Sea 2nd Mate Johnson
2000 Sunset Strip Jennifer
2001 Totally Blonde Meg Peters
2002 Face Value Syd Deshaye
Confessions of a Dangerous Mind Pretty Woman
2003 Anger Management Stacy
Paycheck Holographic Woman
2004 Shut Up and Kiss Me! Tiara Benedette
Tony n' Tina's Wedding Maddy
2005 Feast Tuffy
2007 Leo Krista Kısa film
All Along Dr. Sara Thompson
2008 Meet Market Lucinda
Third Nail, TheThe Third Nail Hannah
2009 Alien Presence Waymar
Locker 13 Patricia Kısa film
Shannon's Rainbow Jessica
Silent Venom Dr. Andrea Swanson Video
Final Destination, TheThe Final Destination Samantha Lane
2010 Black Widow Jennifer
2012 Amazing Racer Jessica
Little Women, Big Cars Doro

TelevizyonDüzenle

Yılı Başlık Rolü Notlar
1994 Emmanuelle 1: First Contact Emmanuelle televizyon movie
Emmanuelle 2: A World of Desire
Emmanuelle 3: A Lesson in Love
Emmanuelle 4: Concealed Fantasy
Emmanuelle 5: A Time to Dream
Emmanuelle 6: One Final Fling
Emmanuelle 7: The Meaning of Love
Emmanuelle 8: Queen of the Galaxy
1995 The Bold and the Beautiful Shelley
Deadly Games Mrs. Fleisig bölüm: "One Mean Mother"
High Tide Patty bölüm: "Bikini Patrol"
1996 bölüm: "A Three Hour Tour"
bölüm: "Sunspirit"
Silk Stalkings Cora Jean Riggs / Sharon Grayson bölüm: "Black and Blue"
Diagnosis: Murder Page Tanner bölüm: "Misdiagnosis Murder"
Married... with Children Crystal Clark bölüm: "Calendar Girl"
Weird Science Annabel bölüm: "Gary and Wyatt's Bloodsucking Adventure"
Rolling Thunder Michelle televizyon movie
1996–1999 Days of Our Lives Billie Reed 41 bölüm
1996 Pacific Blue Theresa Vanoni bölüm: "Takedown"
1999 Ann Fairchild bölüm: "Just a Gigolo"
2000 X-Files, TheThe X-Files Jade Blue Afterglow / Maitreya bölüm: "First Person Shooter"
18 Wheels of Justice Jessica Macy bölüm: "Smuggler's Blues"
2000–2001 Baywatch Jenna Avid 26 bölüm
2000 CSI: Crime Scene Investigation Kristy Hopkins (uncredited) bölüm: "Pilot"
2001 CSI: Crime Scene Investigation Kristy Hopkins bölüm "I-15 Murders"
bölüm: "Boom"
Arli$$ Krista bölüm: "Hard Choices"
Spin City Jesse (uncredited) bölüm: "Yeah Baby!"
Charmed The Oracle 3 bölüm
Inside Schwartz Kelsie Anders bölüm: "Comic Relief Pitcher"
2002 Zero Effect televizyon movie
Friends Mable bölüm: "The One Where Joey Dates Rachel"
Glory Days Melanie Stark bölüm: "Miss Fortune Teller"
Mutant X Lorna Templeton bölüm: "Deadly Desire"
Smallville Desiree Atkins bölüm: "Heat"
2003 Fastlane Skyler Kase bölüm: "Defense"
bölüm: "Offense"
Andromeda The Princess bölüm: "The Illusion of Majesty"
Just Shoot Me! Mary Elizabeth bölüm: "The Last Temptation of Elliot"
Lyon's Den, TheThe Lyon's Den Gloria bölüm: "The Quantum Theory"
bölüm "Separation Anxiety"
Frasier Liz Wright bölüm: "The Placeholder"
Two and a Half Men Olivia Pearson bölüm: "Did You Check with the Captain of the Flying Monkeys?"
2004 I'm with Her Jennifer bölüm: "I'm Not with Her"
Screaming Cocktail Hour, TheThe Screaming Cocktail Hour Singer televizyon series
2005 Monk Teresa Telenko bölüm: "Mr. Monk Goes to Vegas"
Jake in Progress Lisa bölüm: "Take a Number"
Head Cases Laurie Payne bölüm: "Pilot"
bölüm: "S(elf) Help"
2006 Out of Practice Kathy Kelly bölüm: "Restaurant Row"
Freddie Kaitlyn bölüm: "Freddie and the Hot Mom"
2006–2007 What About Brian Bridget Keller 11 bölüm
2007 Business Class Lori televizyon movie
2008 Held Up televizyon movie
Cashmere Mafia Victoria bölüm: "Conference Call"
Starter Wife, TheThe Starter Wife Eve 4 bölüm
2009 Dirty Sexy Money Dana Whatley bölüm: "The Unexpected Arrival"
bölüm: "The Bad Guy"
Philanthropist, TheThe Philanthropist Julia Rist 3 bölüm
2010 Jesse Stone: No Remorse Cissy Hathaway televizyon movie
Life Unexpected Candace Carter bölüm: "Homecoming Crashed"
2011 Protector, TheThe Protector Miss Monroe bölüm: "Pilot"
Love Bites Janine bölüm: "Sky High"
2012 L.A. Complex, TheThe L.A. Complex Jennifer Bell Tekrarlayan rol
2013 Rules of Engagement Heidi bölüm: "Timmy Quits"
Melissa & Joey Candice bölüm: "Teach Your Children"
2014 Hawaii Five-0 Nani Kahanu bölüm: "Ho'i Hou"
Mistresses Janine Winterbaum 2 bölüm
Castle Naomi Duvray bölüm: "Last Action Hero"
2015 Significant Mother Lydia Marlowe 9 bölüm
2018 Party Mom [10] Jackie televizyon movie
2019 I Almost Married a Serial Killer televizyon movie

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b "2003 Interview with Krista Allen". Maxim. 18 Haziran 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Eylül 2008. 
  2. ^ a b "Credits for Krista Allen". IMDb.com. 4 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ağustos 2015. 
  3. ^ "Seven Questions with Krista Allen". Blog.sitcomsonline.com. 17 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2015. 
  4. ^ "Biography". IMDb.com. 6 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ağustos 2015. 
  5. ^ "AOL televizyon:What About Brian? Characters". Television.aol.com. 17 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2013. 
  6. ^ "Krista Allen". Poptower.com. 5 Nisan 1971. 2 Nisan 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2013. 
  7. ^ Bibel, Sara (13 Nisan 2015). "The CW Sets Summer 2015 Schedule Including America's Next Top Model & Significant Mother". televizyon by the Numbers. 1 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2015. 
  8. ^ Inma Muro (14 Mayıs 2007). "La ex de George Clooney" (İspanyolca). Interviu.es. 29 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ağustos 2015. 
  9. ^ "Arşivlenmiş kopya". 27 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2019. 
  10. ^ https://www.mylifetime.com/movies/party-mom

Dış bağlantılarDüzenle