Kiralık Aşk bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu maddede Kiralık Aşk dizisinin bölümlerinin listesi yer almaktadır.

1. Sezon (2015-2016)Düzenle

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
1 Metin Balekoğlu 19 Haziran 2015[1]
2 Metin Balekoğlu 26 Haziran 2015[2]
3 Metin Balekoğlu 3 Temmuz 2015[3]
4 Metin Balekoğlu 10 Temmuz 2015[4]
5 Metin Balekoğlu 17 Temmuz 2015[5]
6 Metin Balekoğlu 24 Temmuz 2015[6]
7 Metin Balekoğlu 31 Temmuz 2015[7]
8 Metin Balekoğlu 7 Ağustos 2015[8]
9 Metin Balekoğlu 14 Ağustos 2015[9]
10 Metin Balekoğlu 21 Ağustos 2015[10]
11 Metin Balekoğlu 28 Ağustos 2015[11]
12 Metin Balekoğlu 4 Eylül 2015[12]
13 Metin Balekoğlu 11 Eylül 2015[13]
14 Metin Balekoğlu 18 Eylül 2015[14]
15 Metin Balekoğlu 2 Ekim 2015[15]
16 Metin Balekoğlu 9 Ekim 2015[16]
17 Metin Balekoğlu 16 Ekim 2015[17]
18 Metin Balekoğlu 23 Ekim 2015[18]
19 Metin Balekoğlu 30 Ekim 2015[19]
20 Metin Balekoğlu 6 Kasım 2015[20]
21 Barış Yöş 13 Kasım 2015[21]
22 Barış Yöş 20 Kasım 2015[22]
23 Barış Yöş 27 Kasım 2015[23]
24 Barış Yöş 4 Aralık 2015[24]
25 Barış Yöş 11 Aralık 2015[25]
26 Barış Yöş 18 Aralık 2015[26]
27 Barış Yöş 25 Aralık 2015[27]
28 Barış Yöş 8 Ocak 2016[28]
29 Barış Yöş 15 Ocak 2016[29]
30 Barış Yöş 22 Ocak 2016[30]
31 Barış Yöş 29 Ocak 2016[31]
32 Barış Yöş 5 Şubat 2016[32]
33 Barış Yöş 12 Şubat 2016[33]
34 Barış Yöş 19 Şubat 2016[34]
35 Barış Yöş 26 Şubat 2016[35]
36 Barış Yöş 4 Mart 2016[36]
37 Barış Yöş 11 Mart 2016[37]
38 Barış Yöş 18 Mart 2016[38]
39 Barış Yöş 25 Mart 2016[39]
40 Barış Yöş 1 Nisan 2016[40]
41 Barış Yöş 9 Nisan 2016[41]
42 Barış Yöş 16 Nisan 2016[42]
43 Barış Yöş 23 Nisan 2016[43]
44 Barış Yöş 30 Nisan 2016[44]
45 Barış Yöş 7 Mayıs 2016[45]
46 Şenol Sönmez 13 Mayıs 2016[46]
47 Şenol Sönmez 20 Mayıs 2016[47]
48 Şenol Sönmez 27 Mayıs 2016[48]
49 Şenol Sönmez 3 Haziran 2016[49]
50 Şenol Sönmez 10 Haziran 2016[50]
51 Şenol Sönmez 17 Haziran 2016
52 Şenol Sönmez 24 Haziran 2016

2. Sezon (2016-2017)Düzenle

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
1 Şenol Sönmez 23 Eylül 2016
2 Şenol Sönmez 30 Eylül 2016
3 Şenol Sönmez 7 Ekim 2016
4 Şenol Sönmez 14 Ekim 2016
5 Şenol Sönmez 21 Ekim 2016
6 Şenol Sönmez 28 Ekim 2016
7 Şenol Sönmez 4 Kasım 2016
8 Şenol Sönmez 11 Kasım 2016
9 Şenol Sönmez 18 Kasım 2016
10 Şenol Sönmez 25 Kasım 2016
11 Şenol Sönmez 2 Aralık 2016
12 Şenol Sönmez 9 Aralık 2016
13 Şenol Sönmez 16 Aralık 2016
14 Şenol Sönmez 23 Aralık 2016
15 Şenol Sönmez 30 Aralık 2016
16 Şenol Sönmez 13 Ocak 2017
17 Şenol Sönmez 20 Ocak 2017

Bölüm reytingleriDüzenle

No. Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Reyting
1 Metin Balekoğlu Meriç Acemi 19 Haziran 2015 5.04
2 26 Haziran 2015 7.13
3 3 Temmuz 2015 7.53
4 10 Temmuz 2015 9.12
5 17 Temmuz 2015 6.05
6 24 Temmuz 2015 8.62
7 31 Temmuz 2015 9.15
8 7 Ağustos 2015 9.43
9 14 Ağustos 2015 9.78
10 21 Ağustos 2015  9.51
11 28 Ağustos 2015 10.25
12 4 Eylül 2015 11.21
13 11 Eylül 2015 11.29
14 18 Eylül 2015 9.94
15 2 Ekim 2015 8.81
16 9 Ekim 2015 8.09
17 16 Ekim 2015 8.33
18 23 Ekim 2015 9.66
19 30 Ekim 2015 9.09
20 6 Kasım 2015 9.32
21 Barış Yöş  13 Kasım 2015  8.37
22 20 Kasım 2015 7.80
23 27 Kasım 2015 9.05
24 4 Aralık 2015 8.18
25 11 Aralık 2015 9.15
26 18 Aralık 2015  8.43
27 25 Aralık 2015 8.21
28 8 Ocak 2016 8.19
29 15 Ocak 2016 8.19
30 22 Ocak 2016 7.38
31 29 Ocak 2016 7.21
32 5 Şubat 2016 7.27
33 12 Şubat 2016 7.35
34 19 Şubat 2016  7.00
35 26 Şubat 2016 7.16
36 4 Mart 2016 6.45
37 11 Mart 2016 5.86
38 18 Mart 2016 5.49
39 25 Mart 2016  5.20
40 1 Nisan 2016 5.37
41 8 Nisan 2016 5.86
42 15 Nisan 2016 5.46
43 22 Nisan 2016 4.47
44 Şenol Sönmez 29 Nisan 2016 4.63
45 6 Mayıs 2016 4.61
46 13 Mayıs 2016 4.32
47 20 Mayıs 2016  4.99
48 27 Mayıs 2016  4.59
49 3 Haziran 2016 4.40
50 10 Haziran 2016 4.53
51 17 Haziran 2016  4.42
52

(Sezon Finali)

24 Haziran 2016 4.41
53 23 Eylül 2016 6.06
54 30 Eylül 2016 6.17
55 7 Ekim 2016  6.10
56 14 Ekim 2016 5.82
57 21 Ekim 2016 5.55
58 28 Ekim 2016 5.52
59 4 Kasım 2016 4.95
60 11 Kasım 2016 4.65
61 18 Kasım 2016  4.76
62 25 Kasım 2016 4.77
63 2 Aralık 2016 4.86
64 9 Aralık 2016 4.08
65 16 Aralık 2016 4.11
66 23 Aralık 2016 3.98
67 30 Aralık 2016  3.86
68 13 Ocak 2017 4.01
69

(Final)

20 Ocak 2017  4.84

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Kiralık Aşk 1. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  2. ^ "Kiralık Aşk 2. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  3. ^ "Kiralık Aşk 3. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  4. ^ "Kiralık Aşk 4. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  5. ^ "Kiralık Aşk 5. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  6. ^ "Kiralık Aşk 6. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  7. ^ "Kiralık Aşk 7. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  8. ^ "Kiralık Aşk 8. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  9. ^ "Kiralık Aşk 9. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  10. ^ "Kiralık Aşk 10. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  11. ^ "Kiralık Aşk 11. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  12. ^ "Kiralık Aşk 12. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  13. ^ "Kiralık Aşk 13. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  14. ^ "Kiralık Aşk 14. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  15. ^ "Kiralık Aşk 15. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  16. ^ "Kiralık Aşk 16. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  17. ^ "Kiralık Aşk 17. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  18. ^ "Kiralık Aşk 18. Bölüm Fragman". YouTube. 29 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  19. ^ "Kiralık Aşk 19. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  20. ^ "Kiralık Aşk 20. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  21. ^ "Kiralık Aşk 21. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  22. ^ "Kiralık Aşk 22. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  23. ^ "Kiralık Aşk 23. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  24. ^ "Kiralık Aşk 24. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  25. ^ "Kiralık Aşk 25. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  26. ^ "Kiralık Aşk 26. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  27. ^ "Kiralık Aşk 27. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  28. ^ "Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  29. ^ "Kiralık Aşk 29. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  30. ^ "Kiralık Aşk 30. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  31. ^ "Kiralık Aşk 31. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  32. ^ "Kiralık Aşk 32. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  33. ^ "Kiralık Aşk 33. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  34. ^ "Kiralık Aşk 34. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  35. ^ "Kiralık Aşk 35. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  36. ^ "Kiralık Aşk 36. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  37. ^ "Kiralık Aşk 37. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  38. ^ "Kiralık Aşk 38. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  39. ^ "Kiralık Aşk 39. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  40. ^ "Kiralık Aşk 40. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  41. ^ "Kiralık Aşk 41. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  42. ^ "Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  43. ^ "Kiralık Aşk 43. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  44. ^ "Kiralık Aşk 44. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  45. ^ "Kiralık Aşk 45. Bölüm Fragman". YouTube. 5 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  46. ^ "Kiralık Aşk 46. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  47. ^ "Kiralık Aşk 47. Bölüm Fragman". YouTube. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  48. ^ "Kiralık Aşk 48. Bölüm Fragman". YouTube. 2 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  49. ^ "Kiralık Aşk 49. Bölüm Fragman". YouTube. 7 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016. 
  50. ^ "Kiralık Aşk 50. Bölüm Fragman". YouTube. 7 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2016.