Kim Won-seok

Kim Won Suk (Korece: 김원석) Güney Koreli yönetmen. Sungkyunkwan Scandal (2010), Monstar (2013), Misaeng (2014), Signal (2016) ve My Mister (2018) gibi birçok ünlü yapımın yönetmen koltuğunda bulunmuştur.

WonSukKim.jpg

FilmografiDüzenle

Yardımcı yönetmenDüzenle

  • School 4 (KBS2, 2001–2002)
  • Immortal Admiral Yi Sun-sin (KBS1, 2004–2005)
  • 18 vs. 29 (KBS2, 2005)

İkinci birim direktörü olarakDüzenle

  • Hometown Station (KBS1, 2005–2006)
  • As the River Flows (KBS1, 2006)
  • King Sejong the Great (KBS1, 2008)
  • Partner (KBS2, 2009)
  • Cinderella's Sister (KBS2, 2010)

Yönetmen olarakDüzenle

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle