Kerry Fox

Kerry Fox, (d. 30 Temmuz 1966, Wellington), Yeni Zelandalı aktris.

Kerry Fox
Kerry Fox (Berlin Film Festival 2009).jpg
Doğum 30 Temmuz 1966 (1966-07-30) (54 yaşında)
Wellington, Yeni Zelanda
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1989-Günümüz

1990 yapımı Jane Campion filmi En ängel vid mitt bord 'da canlandırdığı Janet Frame karakteriyle sivrildi. 2001'de Intimacy ve 2009'da The Tribunal rol aldığı diğer başarılı yağımlardır.

FilmografiDüzenle

  • 1990 - En ängel vid mitt bord
  • 1992 - Sänkningen av Rainbow Warrior
  • 1993 - Friends
  • 1994 - Skoningslöst spel
  • 1994 - Dödsleken
  • 1995 - Farlig kärlek
  • 1995 - En baby från Saigon
  • 1997 - Welcome to Sarajevo
  • 1997 - Den hängande trädgården
  • 1999 - Fanny and Elvis
  • 2002 - The Gathering
  • 2009 - Bright Star

Dış bağlantılarDüzenle