Ana menüyü aç
Kerry Fox, (2009)

Kerry Fox, (d. 30 Temmuz 1966, Wellington), Yeni Zelandalı aktris.

1990 yapımı Jane Campion filmi En ängel vid mitt bord 'da canlandırdığı Janet Frame karakteriyle sivrildi. 2001'de Intimacy ve 2009'da The Tribunal rol aldığı diğer başarılı yağımlardır.

FilmografiDüzenle

  • 1990 - En ängel vid mitt bord
  • 1992 - Sänkningen av Rainbow Warrior
  • 1993 - Friends
  • 1994 - Skoningslöst spel
  • 1994 - Dödsleken
  • 1995 - Farlig kärlek
  • 1995 - En baby från Saigon
  • 1997 - Welcome to Sarajevo
  • 1997 - Den hängande trädgården
  • 1999 - Fanny and Elvis
  • 2002 - The Gathering
  • 2009 - Bright Star

Dış bağlantılarDüzenle