Kelly Lynch

Kelly Lynch (d. 31 Ocak 1959), Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.[1]

Kelly Lynch
Kelly Lynch 2007.jpg
Doğum 31 Ocak 1959 (1959-01-31) (62 yaşında)
Milliyet ABD
Meslek oyuncu
Etkin yıllar 1983-günümüz
Boy 1,75 metre
Evlilik Mitch Glazer (1992–günümüz)

FilmografiDüzenle

  • Cocktail (1988)
  • Drugstore Cowboy (1989)
  • Il duro del Road House (1989)
  • Ore disperate (1990)
  • La tenera canaglia (1991)
  • Virtuality (1995)
  • Cyber Seduction: His Secret Life (1995) - film Tv
  • Mr. Magoo (1997)
  • Homegrown - I piantasoldi (1999)
  • Charlie's Angels (2000)
  • The Slaughter Rule (2002)
  • The L Word (2004)
  • The Jacket (2005)
  • 90210 (2010)
  • Magic City – Tv serisi (2012 - devam ediyor)
  • Dark Desire – (2012)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Kelly Lynch Biography at Film Reference". 26 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle