Kardeşlerim bölümleri listesi

Bu maddede, atv'de yayınlanan Kardeşlerim adlı Türk televizyon dizisinin bölümleri bulunmaktadır.

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanal
11820 Şubat 2021 (2021-02-20)19 Haziran 2021 (2021-06-19)atv
23511 Eylül 2021 (2021-09-11)-

BölümlerDüzenle

1. sezon (2021)Düzenle

Bölüm Bölüm adı Yönetmen Senarist Yayın
tarihi
Reyting
(TOTAL)
Sıra
(TOTAL)
Reyting
(AB)
Sıra
(AB)
Reyting
(ABC1)
Sıra
(ABC1)
1. Bölüm “Gerçek kardeşlik, paylaşılan acıda başlar...” Serkan Birinci Gül Abus Semerci 20 Şubat 2021 5.65 6. 4.10 7. 4.38 8.
2. Bölüm “Anlamaz kalbim, dünya nasıl da böyle zorba...” 27 Şubat 2021 7.69 2. 3.98 6. 5.72 5.
3. Bölüm “İnce ruhlu çocuklardık, karanlığa kafa tutan...” 6 Mart 2021 8.46 4.80 3. 5.96 2.
4. Bölüm “Benim abim dağ gibi kucaklar hayatı, öyle kocaman elleri...” 13 Mart 2021 8.86 5.38 2. 7.18
5. Bölüm “Kalp, en çok tutunduğu dala kırılır...” 20 Mart 2021 9.02 6.32 6.94
6. Bölüm “Sizin servetinizde bizim gözyaşımız var!...” 27 Mart 2021 9.17 5.42 6.87
7. Bölüm “Biraz umut ekmiştim şuraya, söküp atmışlar usulca...” 3 Nisan 2021 10.12 6.49 7.90
8. Bölüm “Kalp, en çok tutunduğu dala kırılır!...” 10 Nisan 2021 9.26 7.47 8.07
9. Bölüm “Mutluluk denen zıkkım benim de hakkım değil mi?...” 17 Nisan 2021 10.66 1. 6.19 8.68
10. Bölüm “Hepiniz kötü olmayın, bu dünyaya iyi adamlar da lazım!” 24 Nisan 2021 10.15 6.28 3. 8.29
11. Bölüm “Neyim olursa ol ama hayal kırıklığım olma. Orası çok kalabalık, tanıyamam...” 1 Mayıs 2021 9.38 2. 5.74 4. 7.66
12. Bölüm “Hep çalışmadığımız yerden üzüyorlar bizi...” 8 Mayıs 2021 8.04 1. 4.31 5. 6.06 3.
13. Bölüm “Bir yalanla başladığımız her şey, bir hayal kırıklığıyla biter.” 15 Mayıs 2021 9.20 5.97 2. 6.96 2.
14. Bölüm “Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklarını topluyorsun.” 22 Mayıs 2021 9.94 6.25 7.93
15. Bölüm “Şu konuda bir anlaşalım: Vicdanınız kadar insansınız...” 29 Mayıs 2021 9.19 6.72 7.24
16. Bölüm “Işığı görmek için karanlığa meydan okumak gerek!” 5 Haziran 2021 9.53 6.10 1. 7.90 1.
17. Bölüm “Yürekleri daracık bazılarının... Ne sevgi sığıyor içine, ne de insanlık!” 12 Haziran 2021 9.31 5.89 6.63
18. Bölüm (Sezon Finali) “Umuda kelepçe vuramazsınız. Bizler umuda aşık çocuklarız...” 19 Haziran 2021 9.04 5.70 7.39

2. sezon (2021-2022)Düzenle

Bölüm Bölüm adı Yönetmen Senarist Yayın
tarihi
Reyting
(TOTAL)
Sıra
(TOTAL)
Reyting
(AB)
Sıra
(AB)
Reyting
(ABC1)
Sıra
(ABC1)
19. Bölüm “Olur mu dersin? Karanlık sokakların üstüne, günün birinde güneş doğar mı dersin?” Serkan Birinci Gül Abus Semerci 11 Eylül 2021 6.64 2. 4.15 3. 5.31 2.
20. Bölüm “Umut belki de gelecek sayfadadır, hemen kapatma kitabı...” 18 Eylül 2021 6.72 1. 3.83 4.89
21. Bölüm “Uçmak için kuş olmak gerekmez, küçük sevinçleriniz olsun yeter...” 25 Eylül 2021 7.46 3.66 4. 4.76
22. Bölüm “Güvenimi boşa çıkaran insanın, çaya batırınca yarısı elimde kalan bisküviden farkı yok...” 2 Ekim 2021 7.94 3.94 3. 5.24
23. Bölüm “Tek ihtiyacım, birazcık sen...” 9 Ekim 2021 8.33 2. 4.74 2. 5.65
24. Bölüm “Kardeşlerim gülsün yeter, tamam onu da ben ağlarım!” 16 Ekim 2021 8.50 5.21 6.66
25. Bölüm “Yeter ki umudum olsun, o ışık elbet bir yerden doğar hayatına!” 23 Ekim 2021 8.24 4.91 5.91
26. Bölüm “Ama sen yılma, durma, koş, erguvanlar içine doğ...” 30 Ekim 2021 8.70 5.59 6.08
27. Bölüm “Belki bir gün aynı sabaha uyanırız, sen bunu bir düşün!” 6 Kasım 2021 8.99 1. 5.64 6.31
28. Bölüm “Güneşin sözü var bize, bir gün bizim için doğacak.” 13 Kasım 2021 10.20 2. 6.42 7.21
29. Bölüm "Siz kardeş lafını altı harfe sığdırmışsınız, biz yere göğe sığdıramıyoruz!" 20 Kasım 2021 10.24 1. 6.55 7.27
30. Bölüm "Hiçbir şey yolunda gitmezken, sen nasıl gittin..." 27 Kasım 2021 9.33 2. 5.39 3. 6.46
31. Bölüm "Yerle bir oldum da, senle bir olamadım." 4 Aralık 2021 9.37 5.88 2. 6.87
32. Bölüm "İnceldiğimiz yerden değil, incindiğimiz yerden kopuyoruz." 11 Aralık 2021 9.58 5.30 3. 6.99
33. Bölüm "Mutluluğu bulan, konum atsın!" 18 Aralık 2021 10.45 5.09 4. 6.55
34. Bölüm "Sabır vazgeçmek değil, umudu yarına ertelemektir." 25 Aralık 2021 9.88 4.40 6.20 4.
35. Bölüm "İleride güzel günler var demişlerdi, daha ne kadar gideceğiz?" 15 Ocak 2022 8.57 3. 5,06 5.43
36. Bölüm "Cam gibi gençlerdik, kırdılar keskinleştik." 22 Ocak 2022 8.68 2. 5.32 5. 5.70 5.
37. Bölüm "Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar." 29 Ocak 2022 9.46 5.00 4. 6.90 3.
38. Bölüm "İnsanlığa davet etsek, yol tarifi isteyecek olanlar var!" 5 Şubat 2022 9.09 4.87 6.66
39. Bölüm "Sakar bir kalbim var, sürekli sana çarpan..." 12 Şubat 2022 8.93 5.28 5. 6.51
40. Bölüm "Gülmek bir gün bize de yakışacak..." 19 Şubat 2022 8.61 5.26 3. 6.28
41. Bölüm "Çok pahalısın be mutluluk, o kadar param yok!" 26 Şubat 2022 8.45 5.19 4. 6.07 4.
42. Bölüm "Öyle güzel gülüyorsun ki ağlatmaya kıyamam..." 5 Mart 2022 8.32 4.10 5. 5.48
43. Bölüm "Bende bozuk vardı, sen neden kendini harcadın?" 12 Mart 2022 9.23 4.55 4. 6.50 3.
44. Bölüm "Hani mutlu olmaya çalışıyorsunuz ya, çalıştığınız yerden sormuyorlar bilesiniz!" 19 Mart 2022 8.86 5.30 6.26
45. Bölüm "Fırtına ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği sadece tozdur!" 26 Mart 2022 7.81 4.39 5. 5.50 4.
46. Bölüm "Sevgisi gökyüzü kadar büyük olanın, gülüşü de güneş kadar parlak olur." 2 Nisan 2022 7.41 3.71 8. 4.84 5.
47. Bölüm "Belki bir gün lazım olur diye; kıyıya köşeye biraz mutluluk saklamalıydık..." 9 Nisan 2022 7.21 4.15 4. 5.24 3.
48. Bölüm "Adam olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür; size yanlış ögretmişler." 16 Nisan 2022 7.31 3.45 5. 4.74 4.
49. Bölüm "Cebimizde kalan son şey umutsa, kaybetmiş sayılmayız..." 23 Nisan 2022 7.13 2. 4.60 4. 5.10 3.
50. Bölüm "Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar müsait bir yerde indiler." 30 Nisan 2022 6.73 4.18 4.81 4.
51. Bölüm "Umutsuzluk bizde kelebeğin ömrü kadar..." 7 Mayıs 2022 7.43 1. 5.40 2. 5.81 2.
52. Bölüm “Ben kazanmamışsam eğer, o oyun hala bitmemiş demektir!” 14 Mayıs 2022 6.30 2. 3.48 5. 4.31 3.
53. Bölüm ”Güneşi örnek al kendine; korkma batmaktan, yılma doğmaktan!” 21 Mayıs 2022 6.17 4.53 3. 4.37
54. Bölüm 28 Mayıs 2022