Kanbolat Görkem Arslan

4 Kasım 1980 tarihinde Düzce'de dünyaya gelmiştir. Düzce'de eğitimini tamamladıktan sonra Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girmiş ve buradaki eğitimini başarıyla tamamlayarak oyunculuk kariyerine adım

Kanbolat Görkem Arslan (d. 4 Kasım 1980, Düzce), Türk oyuncu.[1][2]

Kanbolat Görkem Arslan
Doğum 4 Kasım 1980 (1980-11-04) (40 yaşında)
Türkiye Düzce, Türkiye
Meslek Oyuncu

FilmografiDüzenle

Tiyatro
Yıl Adı Rol Not
2015 Tatyana
2016 Köpeklerin İsyan Günü 21-22-23 Mayıs
Sinema
Yıl Adı Rol Not
2009 Hayatın Tuzu Harun
Teslimiyet Gökhan
2011 Yurt
2013 Daire Cemal
2019 Enes Batur Gerçek Kahraman Tan Veyder
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2004 Çemberimde Gül Oya Korkut
2006-2007 Hatırla Sevgili Mahir Çayan 1. ve 2. sezon
2007-2008 Asi Ali Uygur 1. ve 2. sezon
2009 Ayrılık Ömer
2010 Ezel Mesut Süre
2010-2012 Yer Gök Aşk Mehmet Hancıoğlu 1., 2. ve 3. sezon
2013-2014 Tatar Ramazan Savcı Ömer Yücel 2. sezon
2015-2016 Poyraz Karayel Sefer Kılıçarslan 1. ve 2. sezon
2016-2017 Hayat Bazen Tatlıdır Cerrah Bey 1. sezon
2018 Servet Yener Fettah 1. sezon
2018 Bir Deli Rüzgâr Reşat Batur 1. sezon
2020-2021 Kuruluş Osman Savcı Bey 2. sezon

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Çerkez mitolojisinden gelen". Radikal. 13 Eylül 2009. 24 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  2. ^ "Muzip ve ağır abi". Hürriyet. 19 Şubat 2015. 24 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle