Kalbimdeki Deniz bölümleri listesi

Kalbimdeki Deniz bölümleri listesi, Pastel Film tarafından yapılıp FOX'ta yayınlanan Kalbimdeki Deniz adlı Türk televizyon dizisinin bölüm listesidir.

Dizi 22 Ekim 2016 tarihinde FOX ekranlarında yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin yönetmeni Aysun Akyüz Mehdiabbas, senaristi Funda Çetin, yapımcısı Yaşar İrvül ve Efe İrvül'dır. Başrollerini Kutsi ve Özge Özberk'ın paylaştığı dizi anlatmaktadır.

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiTürkiye'deki izleyici
(reyting)
Başlangıç tarihiBitiş tarihiİlk bölümSon bölüm
13422 Ekim 2016 (2016-10-22)17 Haziran 2017 (2017-06-17)3,97[1]4,48[2]
2269 Eylül 2017 (2017-09-09)12 Mart 2018 (2018-03-12)TBATBA

SezonlarDüzenle

1. sezon: 2016—17Düzenle

Sıra
no.
Bölüm
no.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici
(reyting)
11"1.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin22 Ekim 2016 (2016-10-22)3,97[1]
22"2.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin29 Ekim 2016 (2016-10-29)5,37[3]
33"3.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin5 Kasım 2016 (2016-11-05)5,32[4]
44"4.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin12 Kasım 2016 (2016-11-12)5,69[5]
55"5.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin19 Kasım 2016 (2016-11-19)6,50[6]
66"6.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin26 Kasım 2016 (2016-11-26)6,67[7]
77"7.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin3 Aralık 2016 (2016-12-03)6,52[8]
88"8.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin10 Aralık 2016 (2016-12-10)7,18[9]
99"9.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin17 Aralık 2016 (2016-12-17)7,72[10]
1010"10.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin24 Aralık 2016 (2016-12-24)6,86[11]
1111"11.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin7 Ocak 2017 (2017-01-07)7,87[12]
1212"12.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin14 Ocak 2017 (2017-01-14)7,62[13]
1313"13.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin21 Ocak 2017 (2017-01-21)6,22[14]
1414"14.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin28 Ocak 2017 (2017-01-28)6,50[15]
1515"15.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin4 Şubat 2017 (2017-02-04)6,21[16]
1616"16.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin11 Şubat 2017 (2017-02-11)6,73[17]
1717"17.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin18 Şubat 2017 (2017-02-18)6,58[18]
1818"18.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin25 Şubat 2017 (2017-02-25)6,39[19]
1919"19.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin4 Mart 2017 (2017-03-04)6,33[20]
2020"20.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin11 Mart 2017 (2017-03-11)5,96[21]
2121"21.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin18 Mart 2017 (2017-03-18)5,78[22]
2222"22.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin25 Mart 2017 (2017-03-25)6,35[23]
2323"23.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin1 Nisan 2017 (2017-04-01)6,44[24]
2424"24.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin8 Nisan 2017 (2017-04-08)6,36[25]
2525"25.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin15 Nisan 2017 (2017-04-15)6,04[26]
2626"26.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin22 Nisan 2017 (2017-04-22)5,71[27]
2727"27.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin29 Nisan 2017 (2017-04-29)5,71[28]
2828"28.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin6 Mayıs 2017 (2017-05-06)4,99[29]
2929"29.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin13 Mayıs 2017 (2017-05-13)4,35[30]
3030"30.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin20 Mayıs 2017 (2017-05-20)5,54[31]
3131"31.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin27 Mayıs 2017 (2017-05-27)5,57[32]
3232"32.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin3 Haziran 2017 (2017-06-03)4,97[33]
3333"33.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin10 Haziran 2017 (2017-06-10)5,16[34]
3434"34.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin17 Haziran 2017 (2017-06-17)4,48[2]

2. sezon: 2017—18Düzenle

Sıra
no.
Bölüm
no.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici
(reyting)
351"35.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar9 Eylül 2017 (2017-09-09)TBD
362"36.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar16 Eylül 2017 (2017-09-16)TBD
373"37.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar23 Eylül 2017 (2017-09-23)TBD
384"38.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar30 Eylül 2017 (2017-09-30)TBD
395"39.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar7 Ekim 2017 (2017-10-07)N/A
406"40.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar14 Ekim 2017 (2017-10-14)N/A
417"41.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar21 Ekim 2017 (2017-10-21)N/A
428"42.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar28 Ekim 2017 (2017-10-28)N/A
439"43.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar4 Kasım 2017 (2017-11-04)TBD
4410"44.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar11 Kasım 2017 (2017-11-11)TBD
4511"45.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar18 Kasım 2017 (2017-11-18)TBD
4612"46.Bölüm"Hakan İnanFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar25 Kasım 2017 (2017-11-25)TBD
4713"47.Bölüm"Hakan İnanFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar2 Aralık 2017 (2017-12-02)TBD
4814"48.Bölüm"Hakan İnanFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar9 Aralık 2017 (2017-12-09)TBD
4915"49.Bölüm"Hakan İnanFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar16 Aralık 2017 (2017-12-16)TBD
5016"50.Bölüm"Hakan İnanFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar23 Aralık 2017 (2017-12-23)TBD
5117"51.Bölüm"Hakan İnanFunda Çetin, Leyla Uslu Oter ve Leman Akyar30 Aralık 2017 (2017-12-30)TBD
5218"52.Bölüm"Hakan İnanSerdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok13 Ocak 2018 (2018-01-13)N/A
5319"53.Bölüm"Hakan İnanSerdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok20 Ocak 2018 (2018-01-20)N/A
5420"54.Bölüm"Hakan İnanSerdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok27 Ocak 2018 (2018-01-27)N/A
5521"55.Bölüm"Hakan İnanSerdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok3 Şubat 2018 (2018-02-03)TBD
5622"56.Bölüm"Hakan İnanSerdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok10 Şubat 2018 (2018-02-10)TBD
5723"57.Bölüm"Hakan İnanSerdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok17 Şubat 2018 (2018-02-17)TBD
5824"58.Bölüm"Hakan İnanLeyla Uslu Oter, Serdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok26 Şubat 2018 (2018-02-26)TBD
5925"59.Bölüm"Hakan İnanLeyla Uslu Oter, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok5 Mart 2018 (2018-03-05)N/A
6026"60.Bölüm"Hakan İnanLeyla Uslu Oter, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok12 Mart 2018 (2018-03-12)N/A

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b "22 Ekim 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  2. ^ a b "17 Haziran 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  3. ^ "29 Ekim 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  4. ^ "5 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  5. ^ "12 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  6. ^ "19 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  7. ^ "26 Kasım 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  8. ^ "3 Aralık 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  9. ^ "10 Aralık 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  10. ^ "17 Aralık 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  11. ^ "24 Aralık 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  12. ^ "7 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  13. ^ "14 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  14. ^ "21 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  15. ^ "28 Ocak 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  16. ^ "4 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  17. ^ "11 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  18. ^ "18 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  19. ^ "25 Şubat 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  20. ^ "4 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  21. ^ "11 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  22. ^ "18 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  23. ^ "25 Mart 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  24. ^ "1 Nisan 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  25. ^ "8 Nisan 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  26. ^ "15 Nisan 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  27. ^ "22 Nisan 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  28. ^ "29 Nisan 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  29. ^ "6 Mayıs 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  30. ^ "13 Mayıs 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  31. ^ "20 Mayıs 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  32. ^ "27 Mayıs 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  33. ^ "3 Haziran 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  34. ^ "10 Haziran 2017 reyting sıralaması". ucankus.com. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2017.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)