Kırmızı Oda bölümleri listesi

Kırmızı Oda, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Karcı (1-32), Benal Tairi (29-42), Ali Balcı (34-42) ve Başak Soysal'ın (43-61) oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt (1-42), Verda Pars (20-21), Deniz Gürlek (43-61) ve Melek Seven (43-55), Ayşenur Güngör, Pınar Daldikler (43) ve Mehmet Barış Günger'in (53-61) kaleme aldığı psikolojik drama türündeki Türk televizyon dizisi.[1] Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizi 4 Eylül 2020 tarihinde TV8'de yayımlanmaya başladı.[2] 2 sezondan oluşan dizi, 18 Şubat 2022 tarihinde yayımlanan 61. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanal
1424 Eylül 202018 Haziran 2021TV8
21917 Eylül 202118 Şubat 2022 (Final)

BölümlerDüzenle

1. sezon (2020-2021)Düzenle

Bölüm Başlık Yönetmen Senarist Yayın tarihi Reyting ve Reyting Sırası
(TOTAL-AB-ABC1)
1"Dönme Dolap"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt4 Eylül 2020 (2020-09-04)4.25 / 6.10 / 5.85
(3. / 1. / 1.)
2"Rüzgar Gülü"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt11 Eylül 2020 (2020-09-11)6.31 / 7.09 / 8.37
(1. / 1. / 1.)
3"Ayna"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt18 Eylül 2020 (2020-09-18)6.75 / 9.03 / 8.98
(1. / 1. / 1.)
4"Yüzük"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt25 Eylül 2020 (2020-09-25)7.21 / 10.45 / 9.48
(1. / 1. / 1.)
5"İyi Haber/Kötü Haber"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt2 Ekim 2020 (2020-10-02)7.67 / 10.94 / 10.29
(1. / 1. / 1.)
6"Duy Sesimi"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt9 Ekim 2020 (2020-10-09)7.28 / 9.93 / 9.11
(1. / 1. / 1.)
7"Omuz Omuza"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt16 Ekim 2020 (2020-10-16)7.57 / 11.02 / 9.57
(1. / 1. / 1.)
8"Anne"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt23 Ekim 2020 (2020-10-23)5.92 / 7.41 / 6.96
(2. / 1. / 1.)
9"Hayal Meyal"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt30 Ekim 2020 (2020-10-30)7.12 / 10.30 / 8.97
(1. / 1. / 1.)
10"Bir Ben Vardır Bende"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt6 Kasım 2020 (2020-11-06)7.62 / 8.63 / 8.62
(1. / 1. / 1.)
11"Tül Perde"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt13 Kasım 2020 (2020-11-13)7.48 / 10.06 / 9.10
(1. / 1. / 1.)
12"Hayata Dön"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt20 Kasım 2020 (2020-11-20)7.72 / 9.85 / 8.73
(2. / 1. / 1.)
13"Sil Baştan"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt27 Kasım 2020 (2020-11-27)9.05 / 11.78 / 11.43
(1. / 1. / 1.)
14"Umut"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt4 Aralık 2020 (2020-12-04)9.00 / 11.45 / 10.93
(1. / 1. / 1.)
15"Bir Başkası"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt11 Aralık 2020 (2020-12-11)8.48 / 11.86 / 10.45
(1. / 1. / 1.)
16"Misafir"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt18 Aralık 2020 (2020-12-18)8.33 / 12.00 / 10.73
(1. / 1. / 1.)
17"Hasret"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt25 Aralık 2020 (2020-12-25)8.38 / 11.99 / 10.10
(2. / 1. / 1.)
18"Yaktım Gemilerimi"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt1 Ocak 2021 (2021-01-01)7.97 / 11.09 / 10.08
(2. / 1. / 1.)
19"Evlerin Işıkları"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt8 Ocak 2021 (2021-01-08)8.20 / 12.13 / 11.06
(2. / 1. / 1.)
20"Geçti"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt & Verda Pars15 Ocak 2021 (2021-01-15)7.84 / 10.44 / 9.62
(2. / 1. / 1.)
21"Yalan"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt & Verda Pars22 Ocak 2021 (2021-01-22)7.59 / 9.87 / 9.43
(2. / 1. / 1.)
22"Çığlık"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt29 Ocak 2021 (2021-01-29)7.82 / 10.03 / 9.30
(3. / 1. / 1.)
23"İnan Bana"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt5 Şubat 2021 (2021-02-05)8.71 / 11.36 / 10.04
(1. / 1. / 1.)
24"Kördüğüm"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt12 Şubat 2021 (2021-02-12)8.84 / 11.80 / 10.85
(1. / 1. / 1.)
25"Mucize"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt19 Şubat 2021 (2021-02-19)8.81 / 11.16 / 11.01
(1. / 1. / 1.)
26"İnişlerim Çıkışlarım"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt26 Şubat 2021 (2021-02-26)8.25 / 10.91 / 9.76
(2. / 1. / 1.)
27"Yalan Dünya"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt5 Mart 2021 (2021-03-05)8.27 / 10.26 / 9.85
(2. / 1. / 1.)
28"Can Bağı"Cem KarcıBanu Kiremitçi Bozkurt12 Mart 2021 (2021-03-12)9.58 / 11.16 / 11.21
(1. / 1. / 1.)
29"Yüzleşme"Cem Karcı & Benal TairiBanu Kiremitçi Bozkurt19 Mart 2021 (2021-03-19)9.10 / 12.74 / 10.89
(1. / 1. / 1.)
30"Umut"Cem Karcı & Benal TairiBanu Kiremitçi Bozkurt26 Mart 2021 (2021-03-26)8.67 / 11.62 / 10.71
(2. / 1. / 1.)
31"Gül mü, Diken mi?"Cem Karcı & Benal TairiBanu Kiremitçi Bozkurt2 Nisan 2021 (2021-04-02)8.71 / 11.89 / 10.57
(2. / 1. / 1.)
32"Daima"Cem Karcı & Benal TairiBanu Kiremitçi Bozkurt9 Nisan 2021 (2021-04-09)8.76 / 11.04 / 10.31
(2. / 1. / 1.)
33"Evdeki Sır"Benal TairiBanu Kiremitçi Bozkurt16 Nisan 2021 (2021-04-16)9.07 / 12.19 / 10.91
(1. / 1. / 1.)
34"Yalnızlık"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt23 Nisan 2021 (2021-04-23)7.98 / 10.44 / 9.74
(2. / 1. / 1.)
35"Tanışma"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt30 Nisan 2021 (2021-04-30)8.19 / 12.44 / 10.67
(2. / 1. / 1.)
36"Hayat Devam Ediyor"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt7 Mayıs 2021 (2021-05-07)8.12 / 11.64 / 10.74
(2. / 1. / 1.)
37"Yara İzi"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt14 Mayıs 2021 (2021-05-14)7.87 / 10.11 / 9.67
(1. / 1. / 1.)
38"İlahi Adalet"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt21 Mayıs 2021 (2021-05-21)7.38 / 9.77 / 8.72
(1. / 1. / 1.)
39"Eve Dönüş"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt28 Mayıs 2021 (2021-05-28)6.43 / 8.02 / 7.26
(2. / 1. / 1.)
40"Hoşça Kal"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt4 Haziran 2021 (2021-06-04)6.17 / 7.86 / 6.94
(2. / 1. / 1.)
41"Kuş Ölür, Sen Uçuşu Hatırla"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt11 Haziran 2021 (2021-06-11)3.85 / 4.69 / 4.65
(5. / 2. / 2.)
42"Bittiği Yerden Başlar (Sezon Finali)"Benal Tairi & Ali BalcıBanu Kiremitçi Bozkurt18 Haziran 2021 (2021-06-18)5.21 / 6.91 / 5.95
(3. / 1. / 1.)

2. sezon (2021-2022)Düzenle

Bölüm Başlık Yönetmen Senarist Yayın tarihi Reyting ve Reyting Sırası
(TOTAL-AB-ABC1)
43"Herkes Yitirdiği Çocukluğunu Arar"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven & Ayşenur Güngör & Pınar Daldikler17 Eylül 2021 (2021-09-17)3.81 / 4.76 / 4.82
(6. / 1. / 2.)
44"Geçmiş Gölgedir, Işığa Çık"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven24 Eylül 2021 (2021-09-24)4.01 / 4.85 / 4.47
(6. / 1. / 4.)
45"Benim Hayatım, Annem Doğduğunda Başladı"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven1 Ekim 2021 (2021-10-01)3.96 / 5.79 / 4.80
(7. / 1. / 3.)
46"En Büyük Sır Sensin"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven8 Ekim 2021 (2021-10-08)3.84 / 4.98 / 4.33
(9. / 3. / 5.)
47"Gerçekler Aydınlığı Sever"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven15 Ekim 2021 (2021-10-15)4.19 / 6.23 / 5.77
(8. / 1. / 1.)
48"Sonunu Bildiğin Kabustan Korkar Mısın?"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven22 Ekim 2021 (2021-10-22)4.01 / 5.49 / 5.26
(8. / 1. / 3.)
49"Sözcükler Nefestir"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven29 Ekim 2021 (2021-10-29)3.92 / 5.30 / 4.99
(9. / 1. / 1.)
50"Sakın Hayattan Vazgeçme"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven5 Kasım 2021 (2021-11-05)3.96 / 4.98 / 5.17
(9. / 1. / 3.)
51"Aradığın Şey de Seni Arıyor"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven12 Kasım 2021 (2021-11-12)3.77 / 5.33 / 5.03
(11. / 1. / 5.)
52"Her Şey Vaktini Bekler"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven19 Kasım 2021 (2021-11-19)4.23 / 5.05 / 5.44
(9. / 2. / 3.)
53"Hikayemizin Önsözünü Annemiz Yazar"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven & Barış Günger26 Kasım 2021 (2021-11-26)4.14 / 5.04 / 5.00
(9. / 3. / 4.)
54"Hayat Bir Döngüdür"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven & Mehmet Barış Günger3 Aralık 2021 (2021-12-03)3.96 / 4.59 / 5.05
(9. / 3. / 5.)
55"Çocukluğunun Elini Tut"Başak SoysalDeniz Gürlek & Melek Seven & Mehmet Barış Günger10 Aralık 2021 (2021-12-10)3.17 / 4.04 / 4.15
(13. / 6. / 8.)
56"Büyük Acılar Dilsizdir"Başak SoysalDeniz Gürlek & Mehmet Barış Günger17 Aralık 2021 (2021-12-17)2.92 / 3.64 / 4.02
(17. / 5. / 9.)
57"Yaşanmamış Çocukluğun Telafisi Olmaz"Başak SoysalDeniz Gürlek & Mehmet Barış Günger24 Aralık 2021 (2021-12-24)3.50 / 4.12 / 4.17
(14. / 5. / 8.)
58"En Kapanmayan Yara Hep Annedir"Başak SoysalDeniz Gürlek & Mehmet Barış Günger28 Ocak 2022 (2022-01-28)3.55 / 3.82 / 4.05
(12. / 8. / 8.)
59"Öfke Konuşunca Hayat Susar"Başak SoysalDeniz Gürlek & Mehmet Barış Günger4 Şubat 2022 (2022-02-04)3.03 / 3.51 / 3.57
(16. / 7. / 10.)
60"Ey Zaman, Bensiz Geçme"Başak SoysalDeniz Gürlek & Mehmet Barış Günger11 Şubat 2022 (2022-02-11)2.95 / 3.45 / 3.48
(16. / 7. / 12.)
61"Veda (Final)"Başak SoysalDeniz Gürlek & Mehmet Barış Günger18 Şubat 2022 (2022-02-18)3.10 / 3.78 / 3.90
(16. / 4. / 10.)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Kırmızı Oda dizi konusu nedir? Kırmızı Oda oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda, hangi gün?". 28 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Kasım 2020. 
  2. ^ "Hayata Dön". D&R. 28 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Kasım 2020. 

Dış bağlantılarDüzenle