Juliane Köhler

Juliane Köhler (d. 6 Ağustos 1965, Göttingen), Alman oyuncu.

Juliane Köhler

Kendisi daha çok rol aldığı dram tarzında filmlerle tanındı.[1] Afrika'nın Hiçbir Yerinde adlı yapımda üstün bir oyunculuk gösterdi.

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 1999: Aimee & Jaguar
  • 1999: Annaluise & Anton
  • 2001: Nowhere in Africa
  • 2001: Weiser
  • 2002: My First Miracle
  • 2004: Downfall
  • 2007: Mondkalb
  • 2010: A Quiet Life
  • 2011: Das Blaue vom Himmel
  • 2012: Two Lives
  • 2012: Alexander Granach
  • 2014: Schoßgebete
  • 2016: Der Hund begraben
  • 2017: Back for Good

TV dizileriDüzenle

  • 2009: Midlife Crisis
  • 2019: Toni, männlich, Hebamme

TV filmleriDüzenle

  • 1996: Inzest - Ein Fall für Sina Teufel
  • 1997: Koma - Lebendig begraben
  • 2000: Liebst du mich
  • 2004: Die eine und die andere
  • 2005: The Kaminski Case
  • 2011: Die Sterntaler
  • 2012: Bella Australia
  • 2013: Bella Dilemma - Drei sind einer zu viel
  • 2014: Bella Casa: Hier zieht keiner aus!
  • 2014: Bella Amore - Widerstand zwecklos
  • 2015: Für eine Nacht... und immer?

Video filmlerDüzenle

  • 2001: A Mini-Documentary on the Making of 'Aimée & Jaguar'
  • 2001: Aimée & Jaguar: Cast and Crew Interviews
  • 2001: Aimée & Jaguar: Behind the Scenes Footage

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle