Julia Brendler

Alman aktris

Julia Brendler (d. 26 Şubat 1975), Alman oyuncudur.

Julia Brendler
Doğum 26 Şubat 1975 Bunu Vikiveri'de düzenle (yaşı 47)
Schwedt Bunu Vikiveri'de düzenle
Meslek Oyuncu Bunu Vikiveri'de düzenle

FilmografiDüzenle

Sinema filmi ve televizyon dizileriDüzenle

  • 1992: Geboren 1999
  • 1994: Eurocops - Drei Mädchen
  • 1994: Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin
  • 1995: Terre indigo (Vierteiler)
  • 1995: Derrick - Herr Widanje träumt schlecht
  • 1996: 2 1/2 Minuten
  • 1996: Deutschlandlied (Mehrteiler)
  • 1997: Un prete tra noi (Sechsteiler)
  • 1997: Tatort - Der Tod spielt mit
  • 1997: Leben in Angst
  • 1998: Blutjunge Liebe - und keiner darf es wissen
  • 1998: Reise in die Nacht
  • 1999: Camino de Santiago (Mehrteiler)
  • 1999: Herzlos
  • 1999: Die Verbrechen des Professor Capellari - In eigener Sache
  • 2000: Schneckentraum
  • 2001: Der letzte Zeuge - Die Show geht weiter
  • 2001: Das Traumschiff - Bermudas
  • 2002: Rosenkrieger
  • 2002: Edel & Starck
  • 2003: Ein Banker zum Verlieben
  • 2004: Täter
  • 2004: Das Jubiläum
  • 2004: Der Ermittler - Eiskalter Mord
  • 2005: Hamlet
  • 2005: Annikas Fabel
  • 2005: Großstadträuber
  • 2005: Der Bergpfarrer II - Heimweh nach Hohenau
  • 2006: Geile Zeiten
  • 2006: Großstadtrevier - Kindersegen
  • 2006: SOKO Wismar - Unter Pleitegeiern
  • 2007: Tatort - Die Falle
  • 2007: Deadline - Jede Sekunde zählt - Tunnelblick
  • 2008: SOKO Leipzig - Callgirl
  • 2009: Der Typ, 13 Kinder & ich
  • 2009: Stauffenberg - Die wahre Geschichte
  • 2009: Ein Fall für zwei
  • 2010: Katie Fforde: Festtagsstimmung
  • 2010: Alles Liebe
  • 2010: Der letzte Bulle (Fernsehserie) - Folge: Ein Stern über Essen
  • 2010: U.F.O.
  • 2011: Inklusion - Gemeinsam anders
  • 2011-2012: KRIMI.DE (2 Folgen)
  • 2011: Nord Nord Mord
  • 2012: Manche mögen’s glücklich
  • 2012: Ein Drilling kommt selten allein
  • 2012: SOKO Stuttgart - Schattenspiel
  • 2012: Johanna und der Buschpilot
  • 2012: Wunschkind
  • 2013: Nord Nord Mord - Clüver und die fremde Frau
  • 2014: Vier Drillinge sind einer zu viel
  • 2014: Ein todsicherer Plan
  • 2014: Trennung auf Italienisch
  • 2015: Nord Nord Mord - Clüvers Geheimnis
  • 2015: Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden
  • 2015: Ein starkes Team - Beste Freunde
  • 2015: Letzte Spur Berlin - Staatseigentum
  • 2015: SOKO Stuttgart - Klug & perfide
  • 2015: Ein Fall für zwei - Aus Mangel an Beweisen
  • 2016: Der Staatsanwalt - Erben und Sterben

Televizyon filmleriDüzenle

  • 1989: Verbotene Liebe
  • 1992: Jana und Jan
  • 1993: Engel ohne Flügel
  • 1995: Der Flug des Albatros
  • 1995: Nur über meine Leiche
  • 1995: Moondance als Mädchen Anya
  • 1998: Sawdust Tales
  • 1999: Dolphins
  • 2000: Deeply
  • 2001: Schneckentraum
  • 2002: Vergessene Ritter
  • 2002: Thousands of Miles
  • 2005: Geile Zeiten
  • 2006: Memory Effect
  • 2007: Wortbrot
  • 2008: Die Klärung eines Sachverhalts
  • 2009: Phantomschmerz
  • 2010: Edgar
  • 2011: Nord Nord Mord
  • 2011: Edeltraud und Theodor
  • 2012: Schuld sind immer die Anderen

Dış bağlantılarDüzenle