Jens Albinus

Jens Albinus (d. 3 Ocak 1965, Bogense) bir Danimarkalı aktör ve yönetmen.[1][2][3][4]

FilmografiDüzenle

  • Deutschland 83 (2015)
  • Silent Heart (2014)
  • Nymphomaniac (2013)
  • Borgen (2013)
  • Everything will be Fine (2010)
  • Daisy Diamond (2007)
  • The Boss of It All (2006)
  • The Eagle (2004-2006) - rolü: Hallgrim Ørn ("Eagle") Hallgrimsson
  • Forbrydelser (2004) (Crimes) - rolü: Carsten
  • Facing the Truth (2002) - ya da To know the truth - rolü: Richard Malmros 27–45 yaşları
  • Far from China (2001) - rolü: John
  • Gottlieb (2001) - rolü: Martin Gottlieb
  • Bænken (2000) - rolü: Kim Bench
  • Dancer in the Dark (2000) - rolü: Morty
  • Zacharias Carl Borg (2000) - rolü: Zacharias Carl Borg
  • Din for altid (1999) - rolü: Jeppe
  • The Idiots (1998) - rolü: Stoffer (Substances)
  • Bryggeren (1996) (Bryg successor) - rolü: Hans Christian Andersen
  • Portland (1996) - rolü: Carsten
  • Anton (1996) - Lærer, a teacher

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Morten Piil (2006). Danske filmskuespillere (Danca). Copenhagen, Denmark: Gyldendal. s. 11-. ISBN 978-87-02-02104-2. 18 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Kasım 2016. 
  2. ^ Enkelthed er en dyd.
  3. ^ Tilværelsens dramaturgi.
  4. ^ Usikker på indersiden.

Dış bağlantılarDüzenle