Ana menüyü aç

Jennifer Eve Garth, (d. 3 Nisan 1972; Urbana, Illinois), Amerikalı ünlü aktris

Jennie Garth
JGarth atemmys.jpg
Jennie Garth (2009)
Doğum Jennifer Eve Garth
3 Nisan 1972 (1972-04-03) (47 yaşında)
Urbana, Illinois, ABD
Evlilik Daniel B. Clark (1994–1996)
Peter Facinelli (2001–2013)
Dave Abrams (e. 2015)
Jennie Garth (1992)

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Power 98 (1996)
  • My Brother's War (1997)

TVDüzenle

  • A Brand New Life (1989)
  • Just Perfect (1989)
  • Teen Angel (1989)
  • Beverly Hills (TV-dizisi) (1990 - 2000)
  • Teen Angel Returns (1990)
  • Star (TV-filmi) (1993)
  • Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (1994)
  • Without Consent (1994)
  • Falling for You (1995)
  • A Loss of Innocence (1996)
  • An Unfinished Affair (1996)
  • Ska du säga! (2002 - 2006)
  • The Last Cowboy (2003)
  • 90210 (TV-dizisi) (2008)

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Jennie Garth