Jeffrey Pierce

Oyuncu ve Seslendirme Sanatçısı

Jeffrey Pierce (d. 13 Aralık 1971, Denver), Amerikalı oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Charlie Jade dizisinde canlandırdığı diziye adını veren Charlie Jade karakteri ile ilk başrol deneyimini yaşamıştır.

FilmografisiDüzenle

Sinema
Yıl İsim Rol Notlar
1997 The Others Mark Miller
2002 Random Shooting in L.A. Johnny
2002 Simone Kent
2003 The Foreigner Sean Cold
2005 Final Approach Yüzbaşı Pierce
2010 Alphonso Bow Alphonso Bow
2010 The Space Between Uyuşturucu bağımlısı
2011 The Double Ajan Weaver
2012 Any Day Now Memur Plitt
2013 The Stranger Within Michael
Televizyon
Yıl İsim Rol Notlar
1997 Pacific Blue Bill Drake Dizi, bölüm: "Soulmate"
1998 Profiler Peter Denford Dizi, bölüm: "Every Five Minutes"
1998 Houdini Montreal öğrencisi #2 Televizyon filmi
2000 Jackie Bouvier Kennedy Onassis John F. Kennedy Jr. Televizyon filmi
2001 Big Apple Dedektif Vincent Trout Dizi, 8 bölüm
2002 Astronauts Brent Masse Televizyon filmi
2002 The West Wing Jeff Johnson Dizi, bölüm: "Debate Camp"
2002–03 For the People Mason Knight Dizi, 9 bölüm
2003 Without a Trace Paul Dobson Dizi, bölüm: "Underground Railroad"
2003 Judging Amy Edgar Cobbs Dizi, bölüm: "Maxine Interrupted"
2003 JAG Binbaşı Zach Tunney Dizi, bölüm: "Posse Comitatus"
2003 Boston Public Will Styros Dizi, bölüm: "Chapter Seventy-Six"
2004 Charmed Todd Marks Dizi, bölüm: "Hyde School Reunion"
2005 Charlie Jade Charlie Jade Dizi, 20 bölüm
2005 Crossing Jordan Bill Patterson Dizi, bölüm: "Death Goes On"
2005 NCIS Deniz Piyade Çavuşu Michael McMannis Dizi, bölüm: "Model Behavior"
2006–07 The Nine Randall Reese Dizi, 13 bölüm
2007 Close to Home Matt Ewing Dizi, 3 bölüm
2007 Journeyman Yüzbaşı John Richie / Dylan McCleen Dizi, bölüm: "The Legend of Dylan McCleen"
2007 Life Richard Larson Dizi, bölüm: "Powerless"
2008 Long Island Confidential Mike McCarthy TV filmi
2008 Eli Stone Robert Swain Dizi, bölüm: "Father Figure"
2008 Criminal Minds Ryan Scott Dizi, bölüm: "The Crossing"
2008 Fear Itself Point Dizi, bölüm: "The Sacrifice"
2008 Private Practice Ray Daniels Dizi, bölüm: "Know When to Fold"
2008 Knight Rider Ryan Arrow Bölümler: "Knight Rider" ve "Knight Fever"
2009 Terminator: The Sarah Connor Chronicles T-888 Bölümler: "Adam Raised a Cain" ve "Born to Run"
2009 Castle Wyatt Monroe Dizi, bölüm: "Inventing the Girl"
2010 Day One Bud Dizi, bölüm: "Pilot"
2010 NCIS: Los Angeles Navy Commander Neil Corby Dizi, bölüm: "Past Lives"
2010 Miami Medical Marcus Dizi, bölüm: "Time of Death"
2012 Kanıt Peşinde (CSI) T.C. Riordan Dizi, bölüm: "CSI: Unplugged"
2012 Alcatraz Jack Sylvane Dizi, 6 bölüm
2012 Nikita Martin Dizi, bölüm: "3.0"
2013 Cult Stuart Reynolds Dizi, 8 bölüm
2013–14 The Tomorrow People Jack Jameson / Roger Price Dizi, 15 bölüm
2014 Drop Dead Diva Ian Holt / Grayson Kent Dizi, 4 bölüm
2014 The Night Shift Todd Dizi, bölüm: "Hog Wild"
2015 Justified Lappicola Dizi, bölüm: "The Promise" and "Collateral"
2017 Bosch Trevor Dobbs Dizi
Video oyunu
Yıl İsim Rol Notlar
2008 The Bourne Conspiracy Jason Bourne/David Webb Seslendirme
2009 Prototype Yüzbaşı Robert Cross/The Specialist Seslendirme
2010 Medal of Honor DEVGRU AFO Neptune, Kod adı: Mother Seslendirme
2011 Call of Duty: Modern Warfare 3 SAS askeri Seslendirme
2012 Medal of Honor: Warfighter DEVGRU AFO Neptune, Kod adı: Mother Seslendirme
2013 The Last of Us Tommy Seslendirme ve hareket yakalama
2013 Call of Duty: Ghosts Thomas A. Merrick Seslendirme
2016 Call of Duty: Infinite Warfare HAVOC
2017 Call of Duty: WWII Teğmen Joseph Turner Seslendirme ve hareket yakalama

Dış bağlantılarDüzenle