Jaz Sinclair

Amerikalı oyuncu

Jasmine Sinclair Sabino (22 Temmuz 1994), Amerikalı aktris.

Jaz Sinclair 2019'da

Yaşamı ve kariyeriDüzenle

Sinclair, 22 Temmuz 1994'te Dallas, Teksas'ta doğdu. 2009 yılında oyunculuğa başladı. Rosalind Walker rolünde olduğu Netflix kanalı yapımı Chilling Adventures of Sabrina (2018–2020) adlı TV dizisiyle tanındı. Yer aldığı diğer bazı yapımlar arasında; Paper Towns (2015), When the Bough Breaks (2016) ve Slender Man (2018) sayılabilir.[1]

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 2015: Paper Towns
  • 2016: When the Bough Breaks
  • 2018: Slender Man

Televizyon dizileriDüzenle

  • 2010: Masterclass
  • 2016: Easy
  • 2018: Chilling Adventures of Sabrina

KaynaklarDüzenle

  1. ^ Truong, Peggy (26 Ekim 2018). "Get to Know Your New Fave TV BFF: 'Chilling Adventures of Sabrina' Star Jaz Sinclair". Cosmopolitan. 26 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mayıs 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle