Jane Rosenthal

Amerikalı film yapımcısı

Jane Rosenthal (doğum adıyla : Cynthia Jane Rosenthal d.21 Eylül 1956; Providence, Rhode Island ), Amerikalı ünlü film yapımcısı.

Jane Rosenthal
Doğum21 Eylül 1956 (67 yaşında)
Denver, Colorado
Milliyet ABD
EğitimBrown Üniversitesi, Rhode Island, ABD
MeslekFilm yapımcısı
Etkin yıllar1992 - Günümüz
EvlilikCraig Hatkoff (Evlenme: 1995 - Boşanma 2014)
Çocuk(lar)2

Filmografi (seçme) değiştir

  • 1992: Thunderheart
  • 1992: Night and the City
  • 1993: A Bronx Tale
  • 1995: Faithful
  • 1996: Marvin’s Room
  • 1997: Wag the Dog
  • 1999: Entropy
  • 1999: Flawless
  • 1999: Analyze This
  • 2000: Meet the Parents
  • 2000: The Adventures of Rocky and Bullwinkle
  • 2002: About a Boy
  • 2002: Analyze That
  • 2004: Meet the Fockers
  • 2004: Stage Beauty
  • 2005: Rent
  • 2006: The Good Shepherd
  • 2008: What Just Happened?
  • 2009: Public Enemies
  • 2010: Little Fockers

Dış bağlantılar değiştir