James Wilder

James Wilder (d. 5 Ağustos 1968), Amerikalı film ve dizi oyuncusudur. Kendisi Cleveland, Ohio'da doğdu.

FilmografiDüzenle

  • Cracked Up (1987 televizyon Filmi)
  • Murder One (1988)
  • State Park (1988)
  • Midnight Magic (1988 televizyon Filmi)
  • Equal Justice (26 bölüm, 1990)
  • Scorchers (1991)
  • Prey of the Chameleon (1992)
  • Route 66 (1993 televizyon dizisi )
  • Night Owl (1993 televizyon Filmi)
  • Melrose Place (7 bölüm, 1994)
  • Confessions: Two Faces of Evil (1994 televizyon Filmi)
  • Models Inc. (20 bölüm, 1994-1995)
  • Tonya & Nancy: The Inside Story (1994 televizyon Filmi)
  • A Face to Die For (1996 televizyon Filmi)
  • To Love, Honor and Deceive (1996 televizyon Filmi)
  • Our Mother's Murder (1997 televizyon Filmi)
  • Allie & Me (1997)
  • Nevada (1997)
  • Charades (1998)
  • Veronica's Closet (3 bölüm, 1998)
  • Ivory Tower (1998)
  • Closing the Deal (2000)
  • Burning Down the House (2001)
  • Touched by a Killer (2001)
  • Heart of Stone (2001)
  • Face Value (2002)
  • Man of the Year (2002)
  • Mind Games (2003)
  • The Perfect Marriage (2006 televizyon Filmi)
  • The Funk Parlor (2009)
  • 3 Holes and a Smoking Gun (2015)

Dış bağlantılarDüzenle