Ana menüyü aç

Jacques Zegers (d. 25 Haziran 1947, Brüksel) Belçikalı şarkıcıdır. 1984 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Belçika'yı "Avanti la vie" adlı şarkıyla temsil etmiştir. Yarışmada 5. olmuştur.[1]

Jacques Zegers
Doğum 25 Haziran 1947 (1947-06-25) (72 yaşında)
Brüksel, Belçika
Tarzlar
Meslekler
  • Şarkıcı

DiskografiDüzenle

Tekliler

  • "La nuit" (1983)
  • "Pour elle" (1983)
  • "LA en Olympie" (1984)
  • "Avanti la vie" (1984)
  • "1001 amis" (1984)[2]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Belgium 1985". Eurovision Song Contest. Erişim tarihi: 21 January 2011. 
  2. ^ Discography (in French)
Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
Pas de Deux
"Rendez-vous"
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Belçika
1984
Sonra gelen:
Linda Lepomme
"Laat me nu gaan"