Ana menüyü aç
J. E. Freeman

J. E. Freeman, (2 Şubat 1946 - 9 Ağustos 2014), Amerikalı ünlü bir aktör. 1973'te oyunculuğa başladı[1]. En iyi bilinen rolü 1997 yapımı Yaratık 4 Diriliş filmindeki rolüdür.[2].

FilmografiDüzenle

FilmDüzenle

  • Triade chiama canale 6 (1981)
  • Twice Upon a Time (1983)
  • Per favore ammazzatemi mia moglie (1986)
  • Hard Traveling (1986)
  • Lo strizzacervelli (1988)
  • Cuore selvaggio (1990)
  • Crocevia della morte (1990)
  • La giustizia di un uomo (1991)
  • Un medico, un uomo (1991)
  • Air Force - Aquile d'acciaio 3 (1992)
  • Giochi di potere (1992)
  • La notte della verità (1994)
  • Può succedere anche a te (1994)
  • There Goes My Baby (1994)
  • Copycat - Omicidi in serie (1995)
  • Un sogno in fondo al mare (1997)
  • Alien - Ressurection (1997)
  • L'uomo che sapeva troppo poco (1997)
  • Fool's Gold (1998)
  • Dance with Me (1998)
  • Go - Una notte da dimenticare (1999)
  • Auggie Rose (2000)
  • Skeleton Woman (2000)
  • Along for the Ride (2000)
  • Suspended Animation (2001)
  • L'uomo dei miei sogni (2003)

TV filmiDüzenle

  • Partners in Crime (1973)
  • Bitter Harvest (1981)
  • Chase - caccia mortale (1985)
  • Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (1988)
  • Memphis (1992)
  • Till Death Do Us Part (1992)
  • Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (1993)
  • 44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out (2003)
  • Un caso senza soluzione (2003)

TV dizisiDüzenle

  • Fifty/Fifty (1984)
  • Mai dire sì (1985)
  • Hill Street giorno e notte (1985)
  • Stingray (1986)
  • Fresno (1986)
  • Autostop per il cielo (1987)
  • Ohara (1987)
  • MacGyver (1987)
  • Hunter (1987)
  • Hooperman (1988)
  • Le inchieste di Padre Dowling (1990)
  • The Fifth Corner (1992)
  • Highlander (1992)
  • Fallen Angels (1993)
  • Nash Bridges (1996)
  • The Others (2000)
  • E.R. - Medici in prima linea (2001)
  • N.Y.P.D. (2003)
  • The Inside (2005)
  • Nip/Tuck (2005)
  • Heartland (2007)

Video filmDüzenle

  • Tremors 4 - Agli inizi della leggenda (2004)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ (İngilizce)http://www.sfgate.com/entertainment/article/Letters-to-Datebook-3294466.php Letters to Datebook su SFGate.com
  2. ^ (İngilizce)http://www.allmovie.com/artist/je-freeman-p24962 J. E. Freeman su Allmovie

Dış bağlantılarDüzenle