Isabel Lucas (d. 29 Ocak 1985, Melbourne, Avustralya), sinema, dizi oyuncu ve model.

Isabel Lucas
Isabel Lucas 2013.jpg
Lucas, 2013
Doğum Isabel Lucas
29 Ocak Ocak 1985 (1985-01-29) (35 yaşında)
Avustralya Melbourne, Avustralya
Meslek aktris,Model
Etkin yıllar 2003-günümüz

Tiyatro eğitimi alan Isabel Lucas, Crest toothpaste'nin yani diş macunu şirketinin reklamında rol aldı. Bugüne kadar çok sayıda filmde görünmese de. En iyi çıkışını Transformers: Revenge of the Fallen filmiyle yaptı. Transformers: Revenge of the Fallen filminin Megan Fox'tan sonra yıldızı parlattığı son isim oldu.

FilmografiDüzenle

Yıl Film Rolü Diğer notlar
2003-2006 Home and Away Tasha Andrews 57 bölüm
2009 The Cove kendisi Bölüm Tarihi: 29-30 Temmuz
2009 Transformers: Revenge of the Fallen Alice
Daybreakers Alison Bromley
The Waiting City Scarlett
2010 The Pacific Gwen
The Wedding Party Anna Petrov
2011 A Heartbeat Away Mandy Riddick
Immortals-War of Gods Athena
2012 Red Dawn Erica Martin
Give Me Love Cupid (Ed Sheeran'ın '+' adlı albümünün son video klibinde.)
2014 The Loft Sarah
Son Umut Natalia 26 Aralık 2014 (Avustralya/Türkiye)

Dış bağlantılarDüzenle