Herman Brood

Hermanus (Herman) Brood (5 Kasım 1946 , Zwolle - 11 Temmuz 2001 , Amsterdam) , Hollandalı rock şarkıcısı.[1]

Herman Brood, (1979)

DiskografiDüzenle

  • Street (1977)
  • Shpritsz (1978)
  • Cha Cha (1978)
  • Herman Brood & His Wild Romance (1979)
  • Go Nutz (1980)
  • Frisz & Sympatisz (1982)
  • Bühnensucht (1985, live album)
  • Yada Yada (1988)
  • Hooks (1989)
  • Freeze (1990)
  • Fresh Poison (1994)
  • Back on the Corner (1999)
  • Ciao Monkey (2000)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle