Ana menüyü aç

Hebe Maria Camargo (8 Mart 1929, Taubaté - 29 Eylül 2012), Brezilyalı şarkıcı, TV sunucusu ve oyuncu. Sanatçı pek çok filme, TV programına ve bir dizi albüme sahiptir. Televizyon ve Film kariyeri 1950'lere kadar uzanmaktadır.

Hebe Camargo
Hebe Camargo 3.jpg
Hebe Camargo
Doğum Hebe Maria Camargo
8 Mart 1929(1929-03-08)
Taubaté, São Paulo, Brezilya
Ölüm 29 Eylül 2012 (83 yaşında)
Diğer ad(lar)ı Loiruda

FilmografiDüzenle

  • 2009 - Xuxa e o Mistério de Feiurinha
  • 2005 - Coisa de Mulher (Chick Thing)
  • 2000 - Dinosaur (Portekizce dublaj)
  • 1960 - Zé do Periquito
  • 1951 - Liana, a Pecadora
  • 1949 - Quase no Céu

TelevizyonDüzenle

  • 2010 - Fantástico
  • 2010 - SBT Brasil
  • 2009 - Elas Cantam Roberto
  • 2009 - Vende-se Um Véu de Noiva
  • 2007 - Amigas e Rivais
  • 2003 - Romeu e Julieta Versão 3
  • 2000 - TV Ano 50
  • 1995 - A Escolinha do Golias
  • 1990 - Romeu e Julieta Versão 2
  • 1980 - Cavalo Amarelo
  • 1978 - O Profeta
  • 1970 - As Pupilas do Senhor Reitor
  • 1968 - Romeu e Julieta Versão 1
  • 1950 - Primeira Apresentação Musical da TV Brasileira

Müzik kariyeriDüzenle

  • Hebe e Vocês (1959)
  • Festa de Ritmos (1961)
  • Hebe Camargo (1966])
  • Maiores Sucessos (1995)
  • Pra Você (1998)
  • Como É Grande o Meu Amor Por Vocês (2001)

GaleriDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle