Heather Medway

Heather Medway (d. 5 Haziran 1972), Amerikalı oyuncudur. Modeller adlı televizyon dizisi ilk oyunculuk deneyimidir.

Heather Medway
Heather medway.jpg
Doğum 5 Haziran 1972 (1972-06-05) (50 yaşında)
ABD
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1992-2000

Asıl tanınmasını sağlayan ise 1994-98 arası yer aldığı Polisiye televizyon dizisi Viper 'da canlandırdığı Teğmen Cameron Wastlake karakteridir.

FilmografiDüzenle

  • 1992: In der Hitze der Nacht
  • 1992: Center of the Web
  • 1994: Models Inc. (televizyon dizisi)
  • 1994: Die Abenteuer des jungen Indiana Jones
  • 1994: Sprachlos
  • 1995: Seinfeld (televizyon dizisi)
  • 1995: Morty
  • 1995: Friends (televizyon dizisi)
  • 1995: Burkes Gesetz (televizyon dizisi)
  • 1995: In den Krallen der Leidenschaft
  • 1996 - 1999: Viper (televizyon dizisi Sezonlar : 2 - 4)
  • 1998: Die Pamela Harriman Story (televizyon-Filmi)

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Heather Medway