Hayrettin Karaoğuz

Türk internet ünlüsü ve oyuncu

Hayrettin Onur Karaoğuz (d. 26 Ağustos 1984, İstanbul), Türk internet ünlüsü, oyuncu, sunucu ve komedyen.

Hayrettin Karaoğuz
DoğumHayrettin Onur Karaoğuz
26 Ağustos 1984 (39 yaşında)
Bakırköy, İstanbul, Türkiye
Diğer ad(lar)ıHayrettin
Resmî sitehayrettin.com.tr

Hayatı değiştir

Hayrettin Onur Karaoğuz, 26 Ağustos 1984 yılında Bakırköy, İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu'nda başladı. Daha sonrasında Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'ni bitirdi. 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümünü kazanarak eğitim hayatını sürdürdü.[1] 2017 yılında Gökçe'nin "Artist" isimli şarkısının klibinde yer aldı.

Filmografisi değiştir

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Gelecekten Bir Gün Tolga
2009 Kızsız Adam Alper Kısa film
2017 Vezir Parmağı Cumali
İlk Öpücük Necati
2023 Düşeş: Mafya Sızıntısı Tarkan
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Harbi Tivi Skeçlerde rol aldı
2011 Hayrettin Kendisi Sunucu
2013 Harry Kendisi Sunucu
2018-2020 Kalk Gidelim Ercan Konak 105 bölüm (30–135)
2020 Menajerimi Ara Kendisi
2021 Survivor 2021 Kendisi Yarışmacı
2021-2022 Tozkoparan İskender Haluk
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar
2023 Tozkoparan İskender: Gölge Haluk

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Survivor Hayrettin Kimdir? HaberTürk". 28 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ekim 2021. 

Dış Bağlantılar değiştir