Hayal Köseoğlu

Türk oyuncu

Hayal Köseoğlu (d. 20 Aralık 1992, İstanbul), Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur.

Hayal Köseoğlu
Doğum20 Aralık 1992 (31 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Eğitimİstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü
MeslekOyuncu
Etkin yıllar1998-günümüz
Boy1,7 m (5 ft 7 in)
Kilo65 kilogram

Hayatı ve kariyeri değiştir

Hayal Köseoğlu, 20 Aralık 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Küçük yaşta oyunculukla tanışan Köseoğlu, 6 yaşında iken, Kanal D'de yayımlanan Ruhsar dizisinde ilk oyunculuk tecrübesini yaşamış; yine Kanal D'de yayımlanan Mahallenin Muhtarları ve Aşk-ı Memnu, Show TV'de yayımlanan Muhteşem Yüzyıl ve Arkadaşlar İyidir, Star TV'de yayımlanan İstanbullu Gelin ve FOX'ta yayımlanan Mucize Doktor ve Mahkum dizilerinde rol almıştır.[1][2][3][4][5][6]

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol Kanal
1998 Ruhsar - Kanal D
1999 Mahallenin Muhtarları Zekiye atv
2008-2010 Aşk-ı Memnu Pelin Kanal D
2011 Muhteşem Yüzyıl Nilüfer Hatun Show TV
2016 Arkadaşlar İyidir Merve Altınköprü
2017 İstanbullu Gelin Zeynep Gürsoy Star TV
2017-2018 Ufak Tefek Cinayetler Derya
2019-2021 Mucize Doktor Açelya Dingin FOX
2021-2022 Mahkum Sasha Doğan
2023 Altın Kafes Ahu Karataş atv
2024- Hudutsuz Sevda Damla Leto FOX
İnternet
Yıl Yapım Rol Platform
2021 Bonkis Özge BluTV
2022 Cezailer Simge Saygın GAİN
Filmler
Yıl Yapım Rol
2019 Sesinde Aşk Var Deniz
Özgür Dünya Duygu
7. Koğuştaki Mucize Ova'nın gençliği
2021 Bir Nefes Daha Efsun

Kaynakça değiştir

Dış bağlantılar değiştir