Happysad

Happysad 2001 yılında kurulmuş Polonyalı bir rock grubudur.

Happysad
Happysad'in Łódź şehrindeki bir konseri.
Genel bilgiler
Başladığı yer Polonya Polonya
Tarzlar Alternatif rock, rock, punk rock
Etkin yıllar 2001-günümüz
Müzik şirketi S.P. Records (2004-2009)
Mystic Production (2009-günümüz)
Resmî site happysad.art.pl
Üyeler Kuba "Quka" Kawalec
Łukasz "Pan Latawiec" Cegliński
Artur "Artour" Telka
Jarosław "Dubin" Dubiński
Daniel Pomorski
Eski üyeler Paweł Półtorak
Piotr "Szosiu" Szostak
Maciek "Ponton" Sosnowski
Jakub Kawalec "Quka", vocalist of happysad.
Jarosław Dubiński "Dubin", drummer of happysad.

GeçmişDüzenle

Happysad, 2001 yılında Skarżysko-Kamienna kentinde kurulmuş bir alternatif rock grubudur. Melodik yapısı güçlü şarkılarıyla tanınan grubun şarkılarında punk ve reggae öğeleri de zaman zaman ön plana çıkmaktadır. 2004 yılında ilk albümleri "Wszystko jedno"yu çıkaran grup, ilk albümüyle büyük çapta bir başarı elde edememiş ve kendi hayran kitlesini yaratmıştır. 2005 tarihli ikinci albüm "Podróże z i pod prąd" ise önceki albüme nazaran televizyon kanallarında ve radyolarda daha çok ön planda olmuştur. Gruba popülerliği getiren albüm ise 2007 yılında yayınlanan üçüncü stüdyo albüm "Nieprzygoda"dır. Bu albüm kısa bir zaman içerisinde Polonya'da önemli bir satış grafiği yakalamıştır. İlk üç albümünü S.P. Records ile yayınlayan grup, 2009 yılında bu şirketten ayrılmış ve Mystic Production etiketiyle dördüncü albümleri "Mów mi dobrze"yi yayınlamıştır.

Grup üyeleriDüzenle

ÜyelerDüzenle

Eski üyelerDüzenle

  • Paweł Półtorak – davul
  • Piotr "Szosiu" Szostak – davul
  • Maciek "Ponton" Sosnowski – davul

DiskografiDüzenle

AlbümleriDüzenle

  • Wszystko jedno (2004)
  • Podróże z i pod prąd (2005)
  • Nieprzygoda (2007)
  • Mów mi dobrze (2009)
  • Ciepło/Zimno (2012)

TeklileriDüzenle

  • Zanim pójdę
  • Od kiedy ropą
  • Nostress/Łydka
  • Milowy las
  • Długa droga w dół
  • Damy radę
  • Mów mi dobrze
  • Taką wodą być
  • Made in China

Dış bağlantılarDüzenle