Hans Matheson

Hans Matheson, (d. 7 Ağustos 1975; Stornoway, İskoçya ) ,Ünlü İskoç oyuncu. 2006 yapımı başrolünü Demi Moore ile paylaştığı Alacakaranlık filmiyle tanındı.

Hans Matheson
Doğum 7 Ağustos 1975(1975-08-07)
Stornoway, İskoçya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1996–günümüz

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1995 - The Bill
  • 1996 - Poldark
  • 1998 - Les Misérables
  • 1998 - Still Crazy
  • 2001 - Jag är Dina
  • 2002 - Doktor Jivago
  • 2005 - The Virgin Queen
  • 2008 - The Tudors
  • 2008 - Tess of the d'Urbervilles
  • 2009 - Sherlock Holmes
  • 2010 - Clash of the Titans
  • 2013 - The Christmas Candle
  • 2014 - 300: Rise of an Empire

Dış bağlantılarDüzenle